GRUPPEREISER

Gruppereiser med høy kvalitet og god service siden 2007

Reisecompaniet AS ble grunnlagt i 2007, og vokste raskt til et av Norges største byråer på Dubai og ble også en stor operatør innen leserturer til diverse medier. Selskapet er medlem av Reisegarantifondet. Connections AS ble også grunnlagt i 2007 og er spesialister på firmaturer og events. Gjennom oppkjøpet av Reisecompaniet i oktober 2012 fikk Connections AS et ben til i bransjen. Selskapene administreres fra Connections’ hovedkontor i Sandefjord, hvor man også har felles regnskaps- og bookingfunksjon på fly.

For deg som ønsker det lille ekstra

Reisecompaniet vil fortsette å lage gruppereiser med høy kvalitet og god service. Vi benytter reiseledere vi kjenner godt – en god reiseleder betyr mye for den gode opplevelsen ved å være på tur. Våre turer skal være ferie og opplevelse i ett – med akkurat passe av begge deler. På noen av våre turer kan man også være litt mer aktiv, dette velger man selv. De fleste av våre destinasjoner selges også av flere operatører. Våre turer tar sikte på å være for deg som ønsker det lille ekstra når du først er på tur, uten at man reiser på første klasse hele veien. Eksempelvis så bor vi stort sett på førsteklasses hoteller og legger litt ekstra i måltidene, vi kvalitetssikrer våre underleverandører på flere ting enn pris og vi er tilstede for å svare på alle spørsmål du som kunde måtte ha i forbindelse med reisen. Vi ønsker å sette gode spor etter oss når vi drar hjem igjen, slik at vi også hos de vi har besøkt blir husket som en trivelig gjeng fra lille Norge. Alt dette tror vi på og forsøker å formidle til deg som kunde så vel som til våre leverandører og samarbeidspartnere. Det betyr kvalitet og ansvarlighet i alle ledd.

Alltid norsk reiseleder

Reisecompaniet er en helnorsk turoperatør som tilbyr reiser over hele verden. Våre reiseledere er alltid norske, alltid dyktige, alltid personlige og sørger alltid for at dere får maksimalt ut av reisen med både ferie og opplevelser i ett. Personlig service i særklasse gjennom en årrekke!

 


Se alle våre reiser her eller les om våre individuelle reiser – Drømmereisen


Et lite utvalg av våre gruppereiser: