Dette 4-stjernes hotellet ligger sentralt til i Beijing forretningsdistrikt. Du finner det populære Silkemarkedet bare 300 meter unna.

Interiøret har en fin blanding av tradisjonelle og moderne elementer. Rommene har klimaanlegg og flatskjerm-TV. Alle rom har en liten sittegruppe. Det er gratis wifi som gjør at du kan holde deg oppdatert på det som skjer hjemme og dele dine opplevelser på sosiale medier.

Hotellet har en nydelig hage hvor du kan se karpene svømme i dammer og høre lyden av fontener. Ønsker du å trene kan hotellet tilby et fullt utstyrt treningssenter, og de har et rom hvor de tilbyr spabehandlinger.

På livlige Charlie’s Bar kan du slappe av med en drink på kvelden og de serverer også enkle snackretter. I tillegg finner du to restauranter på hotellet, Jusitine’s er en av de fineste franske restaurantene i byen og  Tian Xia Yi Pin restaurant som serverer klassiske kantonesiske retter og dim sum. I lobby loungen er det utsikt til den vakre hagen, det spilles levende klassisk musikk, og der finner du også kaffe og te.

Resepsjonen er åpen 24 timer.