Individuell reise – Drømmereisen…

Githa Kristensen i Reisecompaniet har bred erfaring i å skreddersy reiser for individuelle reisende til eksotiske destinasjoner verden over. Safari, cruise, «hidden spots» og opplevelsesreiser er hennes spesialiteter. Uansett om du har planene klare eller trenger tips – kontakt Githa så snart du mistenker at du skal på tur.

Hun har lang erfaring i å skreddesy spennende reiser til eksotiske reisemål og har jobbet mange år som turoperatør og på cruiseskip – hvilket har ført henne verden rundt. Githa vet hvor du bør reise, enten det dreier seg om romantisk ferie for to til Maldivene, kulturopplevelser i Burma, stillehavsdrømmer på Fiji eller et luksus cruise. Eller skal hele storfamilien feire en begivenhet – kanskje er drømmen safari i Afrika eller at alle skal være sammen på et cruiseskip i Karibien?

Uansett hva det måtte være – nå kan vi realisere dine reisedrømmer!

Kontakt Githa Kristensen, tlf: 917 93 754, e-post: githa@connections.no


Oversikt over alle aktive turer nå


Her er en smakebit på hva vi har å tilby

Reis til Sør-Afrika : ReisecompanietSør Afrika med verdens vakreste by, vingårder og safari!

Ditt afrikanske eventyr starter med tre overnattinger i Cape Town – hvor severdighetene er mange – f eks Table Mountain, Robben Island, The Waterfront og en tur rundt Kapp halvøya.  Vinområdene utenfor Cape Town skal utforskes, med to netter i sjarmerende Franschhoek i naturskjønne omgivelser og fantastiske vingårder og utmerkede restauranter. Høydepunktet på turen blir kanskje safarien – hvor sjansen til å se ‘the big five’ er stor, vi får tre netter på en eksklusive lodge med alt inkludert av måltider og to games drives pr dag.

Fra kr 20.900,- inkl fly og 8 overnattinger

 


Reis til Sri-Lanka : ReisecompanietSri Lanka – spennende, varmt og fargerikt! Gode opplevelser med gjestfrie mennesker ogfantastisk  strandliv!

Pris pr pers inkl flyreise t/r Oslo – Colombo, 7 netters guidet rundtur med overnattinger på 4-5* hotell og helpensjon, 3 netter på 5* strandhotell med frokost, all transport.

Fra kr 18.900,- pr pers

 

 


Reis til Vietnam : ReisecompanietVietnam – opplev det myldrende livet og fasinerende kulturen i Ho Chi Minh City, og total avslapning i strandparadiset Phu Quoc!

Inkluderer flyreise t/r Norge – Ho Chi Minh City, 3 overnattinger på 5* luksus hotell i hovedstaden Ho Chi Minh City, og 7 netter på idyllisk 4* hotell på stranden på øya Phu Quoc.

Pris fra kr 19.500,- pr pers.

 

 


Reis til Dubai eller Maldivene : ReisecompanietDubai og Maldivene – alt av det beste!

En opplevelsesreise av de sjeldne! Det er ikke mulig å ikke la seg imponere av Dubai! Her finnes de mest imponerende skyskraperne, de flotteste hotellene, de mest luksuriøse butikkene – alt er overdådig, eksotisk og ekslusivt…..alt som glitrer er gull – som regel! Etter et par begivenhetsrike dager i millionbyen, kunne ikke kontrasten til øyparadiset Maldivene vært større. Maldivene har antagelig alt du har drømt om – hvite øde strender nesten helt for deg selv, lekre hotell med fantastisk service – her er eneste bekymringen om lunsjen skal være på stranden eller i villaen, skal det være en iskald øl eller kanskje rosevin til? Skal du på snorkletur eller bare ligge under parasollen på stranden? Så mange avgjørelser…. Dette er stedet for å finne roen og gjøre minst mulig – med mindre all vannsport aktiviteter som tilbys kan friste – dykking og snorkling kan gjøres rett utenfor villaen og er i verdensklasse! Til hotellet ankommer dere selvsagt med sjøfly – bare det en opplevelse!
Prisen inkluderer flyreise t/r Oslo-Maldivene med Emirates, 3 netter på 4* hotell i Dubai inkl frokost, og 7 netter i Villa inkl halvpensjon på Royal Island på Maldivene, og sjøfly ut til øya.

Fra kun kr 17.900 pr pers,-


Kontakt Githa Kristensen, tlf: 917 93 754, e-post: githa@connections.no