Reisecompaniet AS

Telefon sentralbord: 22 42 70 44

Epost: salg@reisecompaniet.no

Adresse: Kongensgate 2 A, 3210 Sandefjord
Org nr: 991 065 334


Reisecompaniet : Marianne ReistveitMarianne Reistveit / Daglig leder

Tlf: +47 920 18 522
E-post: mre@reisecompaniet.no

Marianne havnet i reisebransjen ved en lykkelig tilfeldighet. Norge er favorittdestinasjonen, etter å ha reist jorden rundt, bokstavelig talt. Det ble tidlig klart at det var gruppereiser og arrangement hun skulle jobbe med. Marianne har vært med på å arrangere verdenskongresser, hårete events og luftige incentives – og ikke minst OL på Lillehammer.


Bjørn Fredrik Bratsberg : Prosjektleder ReisecompanietBjørn Fredrik Bratsberg / Byråleder

Tlf: +47 917 16 577
E-post: bjorn.fredrik@reisecompaniet.no

Bjørn Fredrik har vært i bransjen siden 1996. Har erfaring fra forretningsreiser i bl.a. Bennett og VIA og bred erfaring med feriereiser fra Wikstrøm Reiser, i tillegg til å ha drevet egne reisebyråer. Har reiseerfaring fra Asia, Europa, Det indiske hav, Karibien, Afrika og USA og har vært reiseleder for små og store ferie- og forretningsgrupper. Trives best på reise i varmere strøk, med kulturopplevelser, eksotisk mat og kald drikke. Favorittreisemål er Italia, Thailand og Sør-Afrika.


Reisecompaniet : Githa KristensenGitha Kristensen / Rådgiver spesialreiser

Tlf: +47 917 93 754
E-post: githa@reisecompaniet.no

Githa er vår tusenkunstner innen reiser. Hun har lang erfaring innen skreddersøm av individuelle spesialreiser, og har spesielt god kompetanse på cruise. Hun har jobbet innen reiseliv hele livet – blant annet 10 år hos Wikstrøm Reiser som spesialiserte seg på langreiser og Østen. Githa har også jobbet på cruiseskip i 5 år og seilt verden rundt med Seabourn Cruise Line og Radisson Seven Seas Cruises. Lidenskap er reiser, seiling, ski og god mat og vin – reisemål velges ofte ut fra hvor man spiser best….. Favorittreisemål er mange, og høyt på listen er Burma, Sri Lanka, Sør Afrika og Fiji. Er best kjent lengst borte og god på å skreddersy den perfekte reisen for individuelle og mindre grupper enten det gjelder eksotiske destinasjoner, safari eller cruise.