Historiske, kulturelle og naturskjønne Tyskland

Historie, kultur og naturskjønn beskriver kanskje best essensen av ferie i Tyskland. Med sine historiske byer og småbyer, sammen med en overflod av skoger og fjell, er besøkende bortskjemte med valg. Dette er et land for de som ønsker å besøke eller oppleve kunsten eller de som er opptatt av fritidsaktiviteter og fornøyelsesparker. Gamle bygninger og store palasser er overalt, og i de mindre byene og landsbyene fortsetter mange århundrer gamle tradisjoner. På Tysklands kulturelle hjerte er hovedstaden, Berlin, hjemsted for mange fine museer og gallerier, mens naturelskere vil finne en verden av muligheter i Tysklands store utendørs.

I Tyskland får du det beste av kunst og kultur, store byer og små landsbyer. Du kan ikke dra på reise til Tyskland uten å teste det tyske kjøkkenet, med alt fra pølser, surkål, schnitzel og spätzle. Skulle du gå lei av slik kraftig kost, finnes det mat fra hele verden, og mange trendy restauranter å velge blant.

Düsseldorf er hovedstaden i den tyske delstaten Nordrhein-Westfalen og ligger i Rhinland, øst for Rhinen i den sørlige enden av det tettbefolkede byområdet Ruhrgebiet. Byen med sin enestående infrastruktur og moderne arkitektur, dyrker sine tradisjoner, og skaper en egen kultur.

Fremfor alt er Düsseldorf mote, shopping, kultur og livsstil. De store internasjonale designerne presenterer seg på Königsallee. Et av de mest luksuriøse shopping paradisene i Europa. Eksklusive butikker og store motehus står ved siden av de elegante gatekafeene.