Karibisk drømmereise med cruise!

Image

Drømmer du om kritthvite strender, palmesus, sand mellom tærne og paraplydrink i hånden? Nå kan endelig drømmen om Karibien gå i oppfyllelse – direkte med Norwegian til Puerto Rico!

Karibisk drømmereise med cruise!

Drømmer du om kritthvite strender, palmesus, sand mellom tærne og paraplydrink i hånden? Nå kan endelig drømmen om Karibien gå i oppfyllelse! Norwegian har gjort dette mulig for oss på en enkel måte – vi kan nå fly direkte fra Oslo/Stockholm til San Juan, hovedstaden på den karibiske øya Puerto Rico.

Her begynner ferien med noen late stranddager på den fine hotellet Caribe Hilton, et lekkert resort hotell med nydelig beliggenhet på stranden. Hotellet har privat strand, ni restauranter, svømmebasseng og et vakkert hageanlegg. Den livlige byen San Juan er allikevel kun en kort kjøretur unna – så om man klarer å rive seg løs fra idyllen på Caribe Hilton, har San Juan mye å tilby de eventyrlystne.

Så skal vi oppleve Karibien på den beste måten – nemlig til sjøs! En ukes cruise med Adventure of the Seas (RCCL) skal ta oss med til både kjente og ukjente øyperler! Etter en uke til sjøs går seilasen tilbake til San Juan, og her får vi en natt på det lekre hotellet Sheraton San Juan før turen går hjem til Norge igjen. Hotellet ligger sentralt og fint til, så muligheter for noen siste innkjøp er absolutt til stede.

M/S Adventure of the Seas

Adventure of the Seas – et skip i Voyager klassen hos Royal Caribbean Cruise Line – som lever opp til sitt eventyrlige navn! Her er alt mulig, velg blant et utrolig utvalg av aktiviteter som spenner fra klatring, golf og skøyter til vinsmaking, kokkekurs, spa og shopping! Opplev det som Royal Caribbean er kjent for – cruise av høy standard ombord i bransjens kanskje beste skip, god service og minnerike opplevelser både ombord og i land!

Cruise RCCL Adventure of the Seas exterior 1500x600