Gardasjøen, Valpolicella og operaen i Verona, 25. – 30. august 2019 fra Oslo/Tromsø

Image

Bli med på en historisk og musikalsk reise til Italia 25. – 30. august 2019

Mange har sikkert hatt en drøm om en gang i livet å oppleve en operaforestilling på den verdensberømte utendørs arenaen i

Bli med på en historisk og musikalsk reise til Italia 25. – 30. august

Mange har sikkert hatt en drøm om en gang i livet å oppleve en operaforestilling på den verdensberømte utendørs arenaen i Verona. Nå har du muligheten. Bli med oss til Gardasjøen og romantiske Verona hvor vi skal oppleve opera på sitt beste. Vi reiser med SAS via Oslo fra/til Tromsø. Det er mulig med tilslutningsbilletter fra andre steder i Norge.

Dette er en unik tur der du får med deg forestillingen AIDA av Giuseppe Verdi.

I Romeo og Julies by drømmer vi oss tilbake i tid, mens vi gjør oss kjent i de trange brosteinsbelagte gatene.

Vi har basen vår i Desenzano som ligger vakkert til helt sør ved Gar­dasjøen, og herfra er det kort vei til frodig og variert landskap med vinmarker i syd og mektige fjell i nord. Vi reiser på sightseeing både i buss og båt, og får selvfølgelig med oss vinsmaking på tradisjonsrik vingård. Har du lyst kan du også bli med til Venezia også kalt «Adriaterhavets dronning»

Italiakjenner Britt Sjåvik fra Mosjøen som bor i Italia er reiseleder på turen og vil sørge for at du får en uforglemmelig reise i dette vakre landet. En reise som pirrer alle sanser!