Argentina med Brasil og Uruguay

Image

Vi skal oppleve ildfull tango i Buenos Aires’ mest historiske danselokale. Ri med gauchoene på den mytiske, endeløse pampas’en og nyte den legendariske biffen. La oss overvelde av Iguazù-fossenes kraf

Argentina med Brasil og Uruguay – 14 dager

Møt våren til høsten! I Argentina er årstidene motsatt av hos oss, og i oktober farges Buenos Aires’ gater lilla av blomstrende jacaranda-trær. På denne turen kombinerer vi pulserende storbyliv med flotte naturopplevelser.

Vi skal oppleve ildfull tango i Buenos Aires’ mest historiske danselokale. La oss rive med av den smektende dansen som er Argentinas hjerterytme, og uttrykker sårbarhet og glede, håp og lidenskap. Ri med gauchoene på den mytiske, endeløse pampas’en og nyte den legendariske biffen, grillet ute under en vid himmel, ledsaget av velsmakende rødvin fra verdens høyest beliggende vinmarker.

La oss overvelde av Iguazù-fossenes kraftfulle kaskader – et av verdens 7 naturlige underverker, hvor enorme vannmasser skaper et eventyrlig vakkert utsyn, en dis hvor solens stråler fremkaller en serie regnbuer. Bli med på jungelsafari og oppleve spennende, tropisk dyreliv og rafting på Iguazù-elven.

Vi skal besøke den vakre fjellbyen Salta, en av de mest spanske byer i landet, med Andesfjellenes snødekte tinder som praktfullt bakteppe.

Argentina betyr Sølvlandet, men her venter gullkantede opplevelser.