Cruise med Azamara Club Cruises

Image

Azamara Cruises ligger høyt på listen over verdens mest luksuriøse rederier. Ombord opplever man helt enestående service, gourmet restauranter og lekkert spa.

Cruise for den kresne: enestående service, gourmet restauranter og lekkert spa

Azamara Cruises ligger høyt på listen over verdens mest luksuriøse rederier. Ombord opplever man helt enestående service, gourmet restauranter og lekkert spa. Azamara skipene har veldig varierte og spennende cruise over hele verden.

Nye og spennende destinasjoner nesten hver eneste dag

Azamara Cruises har kun to skip i sin flåte, Azamara Journey & Azamara Quest. Dette er to litt mindre cruiseskip i en klassisk maritim stil, med førsteklasses service og en uformell atmosfære ombord. Et cruise med Azamara Cruises handler om å komme til nye og spennende destinasjoner nesten hver eneste dag. Ettersom disse skipene ikke er så store, så kommer de ofte inn til mindre og mer spennende havner enn noen av de større skipene som finnes. Det legges opp til unike og spennende opplevelser i land også – ikke noe annet rederi ligger så lenge i havn som Azamara  – noe som virkelig gir muligheten til å utforske og bli kjent med destinasjonene underveis. På et Azamara cruise er alt inkludert i prisen – både måltidene og det man måtte ønske å drikke – alt er tilrettelagt for et avslappende cruise!