Trøffelfestivalen i Piemonte 8. – 12 oktober 2020

Image

Endelig er vi klare med en reise til de herlige vinområdene i Piemonte når vi inviterer til en rundreise som har fokus på noe av det beste denne regionen kan tilby. Dette er turen for deg som setter p

Trøffelfestivalen, lokale råvarer og vindistriktene Barolo og Barbaresco.

Nok en gang er vi klare med en reise til de herlige vinområdene i Piemonte når vi inviterer til en rundreise som har fokus på noe av det beste denne regionen kan tilby. Dette er turen for deg som setter pris på de nord-italienske vinene og dertil passende mat.

Ønsker du å lære mer om Barbera, Nebbiolo, Dolcetto d’Alba, Barolo og Barbaresco og distriktet omkring?
Vår lommekjente reiseleder har mange års erfaring med reiser til Alba og Piemonte, og han tar deg med til små, lokale vingårder og utsøkte restauranter med fokus på lokale råvarer. Vi får med oss et besøk på det verdenskjente trøffelmarkedet og trøffelfestivalen i Alba som finner sted fra begynnelsen av oktober. Bli med på en reise som pirrer alle sanser! Vi besøker den velkjente trøffelfestivalen som finner sted i Alba hvert år i begynnelsen av oktober. Her er gatene pyntet til fest. Det blir opptog, underholdning og markeder under det som er en av regionens mest tradisjonsrike festivaler. Vi skal oppleve dette på nært hold. Kanskje blir det anledning til å smake på både sort og hvit trøffel hos en av de mange trøffeljegerne som stiller ut sine dyrebare råvarer langs hovedgaten i Alba.

Bli med da vel!