Nyttårstur til Beijing

Image

Vår nyttårstur inkluderer flybilletter, transport, overnatting på 4-stjerners hotell, samt en rekke måltider og utflukter! Her får du med deg besøk på det verdenskjente silkemarkedet, besøk i Den forb

Bli med oss på en meget spennende nyttårstur til verdens beste shopping-metropol!

Vår nyttårstur inkluderer flybilletter, transport, overnatting på 4-stjerners hotell, samt en rekke måltider og utflukter.

Kina begynner etterhvert å bli en erfaren turistdestinasjon, men få storbyer har beholdt sin særegenhet som Beijing. Her lever befolkningen på samme måte som de alltid har gjort. De gjør sine innkjøp på markedene og de sykler eller går på vei til og fra jobb, om de ikke står i kilometer lange køer og venter på offentlige transportmidler. Beijing byr på en spennende miks av det gamle og det moderne. Bli med på en Hutong-tur med rickshaw for å oppleve hvordan den vanlige kineser bor. Har du tid anbefaler vi også å besøke Houhai-nattmarkedet. Et relativt nytt underholdningstilbud, mye benyttet av lokalbefolkningen og tilreisende. Her ligger restauranter og kafèer på rekke og rad rundt innsjøen Houhai.

Beijing tilbyr utrolige muligheter for shopping og severdigheter. Vår nyttårstur inkluderer flybilletter, transport, overnatting på 4-stjerners hotell, samt en rekke måltider og utflukter! Her får du med deg besøk på det verdenskjente silkemarkedet, besøk i Den forbudte by, og selvsagt tar vi deg med til Den kinesiske mur. Benytt sjansen, og opplev lysshowet på Den himmelske freds plass.
Lokalavisen : Reisecompaniet
Dette er en unik mulighet, men vær rask, det er begrenset med ledige plasser!