Bergen strikkefestival 2019

Image

Opplev en av høstens største strikkeopplevelser når vi drar til Bergen Strikkefestival 26.-29. september 2019!
Bli med til Bergens varmeste og triveligste festival når vi i samarbeid med Husfliden øns

Opplev en av høstens største strikkeopplevelser når vi drar til Bergen Strikkefestival 26.-29. september 2019!

Bli med til Bergens varmeste og triveligste festival når vi i samarbeid med Husfliden ønsker velkommen til fire strikkeglade dager i Bergen.

Den flotte strikkefestivalen i Bergen arrangeres på Norsk Trikotasjemuseum og holder til i lokalene til tidligere Salhus Tricotagefabrikk. Her ble det tidligere produsert islendere, sokker og annet ulltøy av høy kvalitet. Etter 130 års drift la fabrikken ned og lokalene ble gjort om til museum. I museet kan du besøke karderiet og spinneriet, spoleloftet og strikke- og syloftet.
Fabrikken skal i år igjen åpnes for festival, lokalene skal fylles med garn, glade strikkere og god stemning.
Det blir et stort utvalg av både workshops og foredrag å velge i.
Vi skal også i løpet av turen få med oss et besøk til Hillesvåg ullvarefabrikk og hos ull-merkevaren Oleana, vi skal opp på Fløyen, spise godt og reise i det vakreste norske landskap til Bergen.
– og tilbake.

Tone Loeng er reiseleder på denne turen. Hun er veldig glad i kofter og den norske koftehistorien. For noen år tilbake startet hun koftegruppa på facebook som i dag har over 110 000 følgere.

Dagene i Bergen skal vi bo godt på Thon Hotel Orion.
Thon Hotel Orion er totalrenovert og ligger like ved Bryggen i Bergen. Herfra er det gangavstand til Torgalmenningen, Fløibanen og andre serverdigheter i sentrum. Hver kveld fra kl. 18:00-21:00 serveres det kveldsmat for den som ønsker, og den er inkludert.