Malaysia og Singapore med lommekjent reiseleder i 2017

Image

Bli med på en spennende reise til eksotiske Borneo, Malaysia og Singapore hvor du får muligheten til å bo sammen med stammefolk dypt inne i regnskogen. Dykke eller snorkle med havskilpadder på fantast

Opplev de ukjente skattene i Malaysia og Singapore med lommekjent reiseleder!

Eksklusiv opplevelse av det ekte Malaysia og Singapore

Bli med på en spennende reise til eksotiske Borneo, Malaysia og Singapore hvor du får muligheten til å bo sammen med stammefolk dypt inne i regnskogen. Dykke eller snorkle med havskilpadder på fantastiske korallrev øyer med kritthvit sand og krystallklart vann, historiske steder, grotter, natur og dyreliv for ikke å glemme maten som er en herlig blanding av mat fra hele regionen.

Malaysia har alle ingredienser fra den asiatiske kulturen med en lett blanding av malayer, kinesere, indere, det opprinnelige folket Orang Asli, og stammefolk på Borneo. Spennende lukter, arkitektur, templer, krystallklart vann, hvite strender, dype regnskoger, historiske handelsbyer med minner om forums storhetstider. Turen er uformell og reiseleder er åpen for ønsker underveis.

 

Reiseleder Monika Blix : ReisecompanietReiseleder Monika Blix fra South East Asia Adventures

Monika Blix har jobbet som reiseplanlegger og reiseleder i mer enn 30 år. Hun er godt kjent på flere av våre reisemål i Europa, USA, Australia og Asia, med et spesielt hjerte for «sitt andre hjemland» Malaysia, hvor hun har bodd en periode. Monika kjenner Malaysia, Singapore og Borneo på kryss og tvers, hun er spesielt opptatt av naturen, historien og kulturen, og har en spesiell interesse for lokalt håndverk, tradisjoner og skikker.