Ekstratur til Svalbard – med Lars A. Fredriksen

Image

Jakten på Nordlyset i blåtimen – og smaken av Svalbard! Når lyset returnerer til Svalbard etter fire måneders mørketid er det i et uendelig antall blå nyanser. Det blå, vakre fargespillet utgjør et uu

Jakten på Nordlyset i blåtimen og unike matopplevelser på Svalbard!

Når lyset returnerer til Svalbard etter fire måneders mørketid er det i et uendelig antall blå nyanser. I mars er det fremdeles mørketid, men lyset har begynt å komme sakte krypende tilbake over horisonten. Det blå, vakre fargespillet utgjør et uutslettelig inntrykk, og må oppleves!

Vår forrige tur til Svalbard ble raskt utsolgt, og det er med stor glede vi kan presentere en ekstratur med samme fokus på gourmetopplevelser i vårt eget eksotiske paradis. Vi er stolte av å ha fått med oss tusenkunstneren Lars Andernach Fredriksen som reiseleder på denne turen. Lars er sanger i Oslo Gospel Choir på 28. året, og noen husker kanskje at han deltok for Norge under Eurovision Song Contest i 1998. Han er smittet av reiselyst, og han bruker all sin fritid på fotografering, reiser og matopplevelser. Han driver sin egen matblogg, og kan gi gode tips og råd med tanke på fotografering underveis. Lars Andernach Fredriksen var med Reisecompaniet til Svalbard i 2017, og han kan fortelle mye om sine opplevelser underveis.

Overgangen fra mørk til lys dag går svært raskt, og du kan merke forskjell fra dag til dag. Mars er tradisjonelt sett en kald måned, med mye klarvær og flotte lysforhold og kanskje den beste måneden å oppleve Svalbard. Om dagen kan du nyte det blå arktiske lyset, og om kvelden er sjansen for å oppleve nordlyset stor. Denne pakken inkluderer noen helt spesielle høydepunkter. Inkludert i prisen får du besøk i villmarkscamp med mat og drikke, tre-retters middag med arktiske råvarer og vinpakke på Husets Bistro, suppebuffet og tre-retters middag med vinpakke på Restaurant Polfareren, i tillegg til hundesledetur i villmarken! Det er også mulig å spise i Husets gourmetrestaurant mot et tillegg.
Dette vil du ikke gå glipp av!Lokalavisen : Reisecompaniet

Se det fullspekkede programmet og la deg friste!