Cruise i Karibien med Celebrity Edge, 21. november – 2. desember 2020

Image

Bli med når vi tar deg med på et 7 dagers luksuscruise i Karibien som inkluderer flybilletter fra/til Tromsø/Trondheim, en overnattinger i Fort Lauderdale i forkant av cruiset og 3 netter i i etterkan

5 stjerners luksuscruise i Karibien med lekre Celebrity Edge, kåret til årets nye cruiseskip i 2019!
Prisen inkluderer flybilletter, drikkepakke og fire overnattinger i Florida.

13 dager: 21. november – 3. desember 2020. 7 dager cruise inkludert drikkepakke!

Trondheim/Tromsø – Oslo – Fort Lauerdale – San Juan – Tortola– Philipsburg – Fort Lauderdale – Oslo – Trondheim/Tromsø

Bli med når vi tar deg med på et 7 dagers luksuscruise i Karibien som inkluderer flybilletter fra/til Trondheim eller Tromsø, en overnatting i Fort Lauderdale i forkant av cruiset og 3 netter i etterkant. Vi tar deg med til herlige San Juan øst for Florida, videre til Tortola og St. Philipsburg i den østre delen av de Karibiske øyer.

Vi drar med prisbelønte Celebrity Edge som kan tilby et utall av aktiviteter ombord både innendørs og ute på dekk. Dette blir en storslagen cruiseopplevelse og en mulighet til å oppdage solfylte Florida både før og etter cruiset. Vi tilbyr to ulike lugartyper; innvendig og utvendig med balkong. Alle måltider ombord er inkludert i prisen. Og du får med drikkepakke på kjøpet! Ingen skatter og avgifter kommer i tillegg, og tips til besetningen ombord er også inkludert i prisen. Selvsagt får du med norsk reiseleder hele veien!