Herskapelige engelske hager med ARNE & CARLOS

Image

Bli med ARNE & CARLOS når vi ønsker velkommen til uforglemmelige hageopplevelser i England. Vi drar til Cotswolds som ligger i den sørlige delen av England og er velsignet med en overflod av berøm

Herskapelige hager og ekte engelsk landsbyidyll, med ARNE & CARLOS 15. – 19. august 2019

Bli med ARNE & CARLOS når vi ønsker velkommen til uforglemmelige hageopplevelser i England. Vi drar til Cotswolds som ligger i den sørlige delen av England og er velsignet med en overflod av berømte hager.

MERK: Denne turen er nå fullbooket.

Herfra snor de smale veiene seg mellom høye hekker og bittesmå hager, forbi steinkirker, bondegårder og vindskjeve hus når vi skal ut på daglige hagebesøk.

Turen vil bli en blanding av engelske tradisjoner, fantastiske hager, deilig mat og avslappende Engelsk landsbyliv. I Cotswolds kjennes det ut som tiden har stått stille – i alle fall på overflaten.
Vi har fått med oss to av Norges fremste designere, som også er opptatt av vakre hager. De fleste som er opptatt av strikking og design kjenner nok godt til disse to karene som har gjort stor suksess som designere, ikke bare her til lands, men verden over og da særlig i USA og Japan.

I løpet av fire dager skal vi vandre i de vakreste hager, og noen hager har design som vil ta pusten fra flere av oss.  Ekstra spennende er det å skulle få besøke den mest kjente av innbyggerne her, Prince Charles, og hans egen private hage på Highgrove Castle. Her har han funnet sitt paradis hvor han dyrker økologiske grønnsaker og maler sine akvareller.

I det storslåtte landskapet, midt mellom to idylliske landsbyer ligger Cheltenham Chase Hotel hvor vi skal bo under hele oppholdet. Her får vi servert deilig engelsk frokost og får en god start på dagen.