Drømmer du om ferie på Cuba?

Image

Bli med vår norske lommekjente reiseleder på en reise du sent vil glemme! Palasser i kolonistil med avflakket maling og høns på balkongen, gigantiske monumenter over heltene, oksedrevne kjerrer, rom o

Opplev underlige og legendariske Cuba i vinter – bli med vår norske lommekjente reiseleder på en reise du sent vil glemme!

Reis til annerledeslandet Cuba hvor klokkene for teknologi og fremgang stoppet i 1959. Nå er øya på rask marsj inn i det 21. århundre. Så hvis du drømmer om å cruise nedover paradegaten Malecon i en Lincoln Continental eller en Packard Clipper, kan tiden være knapp.

Forholdet til storebror Amerika er bedre enn på lenge og Fidel Castros sønn holder selskaper for amerikanske filmstjerner. Muligens vil Am-car samlende milliardærer forsyne seg av flåten og fast food kjeder dukke opp… Men enda har Cuba sin varmblodige sjel i behold, og på denne turen får vi oppleve de aller fleste høydepunktene.

Cuba er som et parallelt univers, alt virker fremmed og likevel velkjent – i hvert fall hvis man har levd noen tiår. En rullende utstilling av dollarglisene fra 50-tallet som tiden glemte, men som på Cuba murrer i beste velgående. Gammelfornemme palasser i kolonistil med avflakket maling og høns på balkongen, gigantiske monumenter over heltene, oksedrevne kjerrer, rom og sigarer større enn agurker, Cuba er kontrastenes øy. Men øyrikets største kapital er ikke sukker eller sigarer, det er den varmhjertede, stolte, livsbejaende cubaner. Gjestfriheten og sensualiteten i dette multikulturelle landet er legendarisk. Legg til innbydende strender, solglitrende, karibisk hav, folk i fargerike folkedrakter, akkompagnert av heftige rytmer. Fra feiende salsa i hovedstaden Havana skal vi sette ned tempoet til en mer avslappet bolero i Cienfuegos. Vi bor på sjarmerende hoteller som er godt egnet for våre grupper, og vi skal også oppleve en natt i et relativt fasjonabelt privat hjem – i en såkalt Casa Particulare.

Det ekte og autentiske Cuba

Våre turer til Cuba har fokus på det ekte og autentiske Cuba. Vi gjør vårt beste for å finne de hotellene og restaurantene som gir den beste opplevelsen for våre grupper, og vi legger vekt på beliggenhet og sjarm fremfor standard og luksus. Dessverre er det slik at hoteller og restauranter veldig ofte blir overbooket på Cuba, så endringer i programmet vil forekomme. På Cuba kan nemlig alt skje. Her lever man livet i salsatakt og smilet ligger alltid på lur. Vår særegne reiseleder Kristin har bodd på Cuba i mange år, hun kjenner historien og kulturen bedre enn en hvilken som helst annen guide. Hun vil gi dere en ekte, ærlig og minneverdig Cuba-opplevelse.

Opplev Cuba før det er for sent!