Dubai og Abu Dhabi – et eksotisk eventyr, med avreise fra Tromsø

Image

Bli med på en eksotisk drømmereise til Dubai og Abu Dhabi, med opplevelser utenom det vanlige!
Dubai, som er største by i Forente arabiske emirater ved Persiabukta, er blitt et stadig mer populært re

Bli med på en eksotisk drømmereise til Dubai og Abu Dhabi, med opplevelser utenom det vanlige!

Dubai, som er største by og emirat i De forente arabiske emirater ved Persiabukta, er blitt et stadig mer populært reisemål for oss skandinaver. Ikke så rart – i Dubai finner man alt et reiselystent hjerte kan begjære; Kritthvite strender, herlig klima, eksklusive hotell, verdens største kjøpesenter, verdens høyeste bygg, eksotisk ørken og arabisk gjestfrihet. Vi skal også besøke naboemiratet Abu Dhabi, som er et viktig kulturelt knutepunkt i Emiratene. -Vi tar deg med på et spennende og variert program hvor du får med deg de viktigste høydepunktene og de mest spektakulære ytterpunktene. Og du flyr fra Tromsø!

Vi flyr fra Tromsø via Oslo til Dubai med Norwegian, hvor vi ankommer tidlig om morgenen. Vår norske reiseleder møter oss ved ankomst i Dubai, og hun er med oss på resten av turen. Vi drar direkte til Abu Dhabi hvor vi blant annet skal få oppleve Louvre-musèet, verdens dyreste hotell og verdens største moskè. Herfra drar vi til Dubai, hvor vi skal besøke verdens høyeste bygning, Burj Khalifa. Vi skal på Dhow cruise i Dubai Marina hvor vi skal spise middag. Her blir det vakker kveldsstemning. Avslutningsvis drar vi på tur ut i ørkenen, hvor vi skal overnatte på vakre Bab Al Shams Resort. Her får du garantert 1001 natt-følelsen.

Dette er turen for deg som vil oppleve noe nytt og spennende i en kombinasjon med arabisk kultur, moderne byliv eller avslappende dager ved stranden.