Ekstratur: Julecruise på Donau

Image

Vårt julecruise i november fylte seg opp raskt, og vi er glade for å kunne presentere en ekstratur med A-Rosa Donna i desember. Historien og det naturskjønne området, som er pyntet til den søte juleti

EKSTRATUR: Julecruise på praktfulle Donau med mat og drikke inkludert!

Vårt julecruise i november fylte seg opp raskt, og vi er glade for å kunne presentere en ekstratur med A-Rosa Donna i desember. Cruiset tar oss med nedover Donau, selve livsnerven og Europas nest lengste elv med sine 2800 km. Historien og det naturskjønne området, som er pyntet til den søte juletiden, oppleves best på et elvecruise i sakte tempo, helt fritt for julestress!

München – Engelharszell – Wien – Linz – München

Varighet: 5 dager.
Pris: fra 10.400,- (fra Oslo) – Fra 11.500,- (fra Stavanger/Sandefjord)

Her skal førjulstiden nytes med duften av gløgg og brente mandler, og kanskje kan det bli julegaveinnkjøp på noen av de hyggelige julemarkedene? Ikke mange byer kan vise til julestemning som vakreste Wien, og her får vi god tid å nyte av byen som er pyntet i sin fineste stas til jul. Byen har mange julemarkeder spredt rundt på stemningsfulle torg med dekorerte boder, koselig julepynt, underholdning og boder med gluhwein og andre lokale delikatesser.

Det blir også et anløp i Linz, en helt spesielt sjarmerende by langs Donaus’ bredder, som stammer helt tilbake til Romertiden. Gamlebyen har vakker arkitektur og her finner vi Christkindl julemarked som har sitt eget juletog som man kan ta for å besøke det fredfulle, vinterskjønne slottet Postlingberg Schloss. A Rosa Donna er et førsteklasses elvecruiseship, hvor alt er inkludert i prisen! Nydelig mat fra buffet, all drikke som mineralvann, øl, vin og cocktails er også inkludert. Skipet er moderne med fine lugarer og salonger.

Denne turen gir deg:

  • Alt av mat og drikke ombord på cruiset er inkludert i prisen
  • Førsteklasses cruiseopplevelse på en av Europas vakreste elver
  • Julestemning i Wien, kjent for sine flotte julemarkeder
  • Muligheter for tilslutning fra flere destinasjoner i Norge
  • Norsk reiseleder hele veien