Elvecruise på Rhinen, 20. – 25. april

Image

På dette cruiset får vi oppleve byer i Belgia, tulipaner i Holland, og gamlebyen i Düsseldorf – som også blir kalt verdens lengste bar. Elvecruise er rett og slett den beste måten å oppleve Rhinen og

Vårens vakreste eventyr – elvecruise på Rhinen!

På dette cruiset får vi oppleve byer i Belgia, tulipaner i Holland, og gamlebyen i Düsseldorf  – som også blir kalt verdens lengste bar. Elvecruise er rett og slett den beste måten å oppleve Rhinen og den naturskjønne Rhindalen på, og på dette cruiset er det ikke bare Rhinen som er attraksjonen, men storbyene som ligger ved elven, det er anløp i Antwerpen, Amsterdam og Düsseldorf.

En behagelig ferieform spekket med opplevelser, ombord i det flotte elveskipet ARosa Aqua. Alt er inkludert ombord, måltider og drikke av høy klasse. Når skipet legger til kai velger du selv om du ønsker å delta på en av de mange utfluktene som tilbys, eller tusle i land på egenhånd.

Kort fortalt:

  • Avslappende ferie ombord kombinert med opplevelser på land
  • Sjarmerende og spennende storbyer
  • Alle måltider og drikke ombord er inkludert (øl, vin, vann etc)
  • Sosialt og hyggelig, vi koser oss i godt selskap

Reisen er med KLM fra Bergen, Stavanger, Sandefjord, Oslo, Kristiansand, Aalesund eller Trondheim direkte til Amsterdam, Nederland, og ombordstigning er i Köln. Derfra seiler vi til Antwerpen i Belgia, hvor det blir overnatting og gode muligheter til å gjøre seg kjent med byen. Neste anløp er Amsterdam, og siden vi kommer midt i den fantastiske tulipanblomstringen, er det nok mange som vil ta turen til Keukenhof, eller Europas hage som den kalles, med et hav av tulipaner, krokus, påskeliljer i alle verdens farger – et utrolig skue! Deretter går seilasen videre til Düsseldorf, før den ender i Köln.

En herlig vårreise på den vakreste tiden av året!