Ekspedisjonsreise med Hurtigruten til Antarktis i 2020

Image

Endelig kommer Nansen til Sydpolen! Bli med Reisecompaniet når de skal på Explorertur til Antarktis med det flotte nye skipet til Hurtigruten, MS Fritjof Nansen. En ekspedisjon til Antarktis er en drø

Med Hurtigruten til Antarktis, 26. november – 13. desember 2020

Endelig kommer Nansen til Sydpolen! Bli med når vi skal på Explorertur til Antarktis med det flotte nye skipet til Hurtigruten, MS Fridtjof Nansen.

En ekspedisjon til Antarktis er en drøm for mange, og er noe av det mest spennende du kan få oppleve. Her får du utforsket et av verdens mest uberørte destinasjoner og denne turen vil gjøre deg til en del av kontinentets historie.

Vi seiler over det berømte Drakestredet, denne beryktede og gigantiske passasjen som kobler Antarktis til resten av verden og som er krysset av verdens mest kjente oppdagelsesreisende. Her får du kjenne på følelsen og eventyret de hadde, og vel fremme i Antarktis tar vi deg med på en rekke med høydepunkter. Seilende inn mot kontinentet, blant isfjell og isbreer, kan du forberede deg på å få gåsehud og du vil straks forstå at dette vil påvirke deg for resten av livet. Dyrelivet er en opplevelse i seg selv. Store pingvinkolonier vil ønske velkommen. Det spesielle med pingvinene her er at de ikke er redde mennesker. De er ikke vant til å ha rovdyr rundt seg og er både tillitsfulle og nysgjerrige. På båten har vi et aktivitets-/vitenskapssenter som blir hovedbasen om bord. Her får du tilbud om forelesninger og er et sted hvor du kan dele opplevelsene dine med andre eventyrere.

Vi har laget en pakke som også inkluderer fire overnattinger i Buenos Aires i etterkant av cruiset. Her får du med deg tango-show, utflukt til en gammeldags ranch, samt bysightseeing hvor vi blant annet besøker graven til Evita Peron.