Sommertur til Tallinn med Andrea Bocelli-konsert, 18.-22. august 2019

Image

Denne gang skal vi få se Andrea Bocelli i Tallinn. Her forenes en av verdens vakreste havnebyer med verdens høyest elskede tenor. Tallinn, hovedstaden i Estland, har et godt bevart middelaldermiljø og

Opplev vakreste Tallinn med Andrea Bocelli-konsert

Denne gang skal vi få se Andrea Bocelli i Tallinn. Her forenes en av verdens vakreste havnebyer med verdens høyest elskede tenor. Tallinn, hovedstaden i Estland, har et godt bevart middelaldermiljø og er en by som har fått plass på UNESCOs verdensarvliste.

Dere får med dere mye hjem av opplevelser på disse dagene. Bare konsertopplevelsen i seg selv er verdt turen. Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget på verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser. Arrangøren lover en spektakulær konsert. Det vil bli en rekke perler innen klassisk musikk så vel som de mest populære sangene til Bocelli.
Arenaen for Tallinns sang-festival er unik i Europa. På scenen er det plass til hele 15.000 aktører, og arenaen kan ta opp til 300.000 tilskuere i friluft. Hvert 5. år arrangeres den store korfestivalen i Tallinn, som trekker til seg store mengder kor- og musikkinteresserte til byen. Arenaen er også scene for store verdensstjerner som besøker Estland. Madonna, Michael Jackson, Rolling Stones, Metallica og Andrea Bocelli er bare noen av stjernene som har stått på utendørsscenen i Tallinn.

Strikkeglade vil også kunne glede seg over besøk på garnfabrikken hvor Kauni garnet blir laget – som er kjent og kjært for mange strikkere. Byvandring og ølsmaking hører selvsagt med.

Det blir strikkeinspirasjon i vakre omgivelser sammen med likesinnende, og når vi legger til lekkert hotell med gangavstand til gamlebyen og utsøkt mat og drikke – ja da ligger alt til rette for en fantastisk hyggelig tur hvor du får mye for pengene. Turen passer også godt for deg som reiser alene, da vi har holdt enkeltromstillegget til et minimum, og vi har nok av rom å tilby.
Vi samarbeider med Familien. Som abonnent sparer du kr. 500,- på denne turen.

Velkommen!