Cruise i Karibien med Celebrity Equinox, 30. oktober – 13. november 2019

Image

Bli med når vi tar deg med på et 8 dagers luksuscruise i Karibien som inkluderer flybilletter fra/til Tromsø, tre overnattinger i Fort Lauderdale i forkant av cruiset og i Miami i etterkant.

5 stjerners cruise i Karibien med lekre Celebrity Equinox, inkl. flybilletter og 6 overnattinger i Florida.

15 dager: 30. oktober – 13. november 2019. 8 dager cruise inkludert drikkepakke!
Tromsø/Oslo – Fort Lauderdale – Key West – Costa Maya – Cozumel – Grand Cayman – Fort Lauderdale – Oslo/Tromsø

Bli med når vi tar deg med på et 8 dagers luksuscruise i Karibien som inkluderer flybilletter fra/til Tromsø, to overnattinger i Fort Lauderdale i forkant av cruiset og 3 netter i Miami i etterkant. Vi tar deg med til herlige Key West utenfor sydspissen av Florida, videre til Costa Maya og Cozumel i Mexico, før vi besøker George Town på Grand Cayman Island som ligger syd for Cuba.

Vi drar med prisbelønte Celebrity Equinox som kan tilby et utall av aktiviteter ombord både innendørs og ute på dekk. Dette blir en storslagen cruiseopplevelse og en mulighet til å oppdage solfylte Florida både før og etter cruiset. Vi tilbyr to ulike lugartyper; innvendig og utvendig med balkong. Alle måltider ombord er inkludert i prisen. Og du får med drikkepakke på kjøpet! Ingen skatter og avgifter kommer i tillegg, og tips til besetningen ombord er også inkludert i prisen. Selvsagt får du med norsk reiseleder hele veien!