Velkommen til Strikketur til Irland med Aran-øyene

Image

Endelig kan vi tilby en fantastisk tur til grønne, vakre og vennlige Irland, med et fullspekket og spennende program for alle håndverks og strikkeglade folk. I mai – den vakreste tiden av året, reiser

NYHET! Velkommen til Strikketur til Irland med Aran-øyene 7.-12. mai 2019

OBS! Turen er nå fullbooket. Kontakt oss for å stå på venteliste Send oss en e-post.

Endelig kan vi tilby en fantastisk tur til grønne, vakre og vennlige Irland, med et fullspekket og spennende program for alle håndverks og strikkeglade folk.

I mai – den vakreste tiden av året, reiser vi til Dublin, og starter rundreisen i den hyggelige middelalderbyen Galway – siden det er herfra vi skal oppleve en av turens store høydepunkt, nemlig Aran-øyene! Disse vakre forblåste øyene, som er siste stopp før Amerika, er kjent for sine Aran-gensere strikket i flotte flettemønster, dette skal vi få hele historien bak, og det blir også workshop og opplæring i denne strikketeknikken.

Ut fra Galway hvor vi er i tre netter, blir det utflukter til sauefarm og steder hvor det produseres garn, og til andre severdigheter som f eks Kylemore Abbey, et kloster med en gotisk kirke. Det blir hyggelige publunsjer og felles middager, men også tid til å utforske på egenhånd. Reisen avslutter vi i Dublin, hvor vi skal bli enda bedre kjent med byen, folket og den irske kulturen – også her besøker vi håndverkssenter og rundturen på Irland avsluttes med irsk middag og show siste kvelden.

Høydepunkter:

  • 3 overnattinger i Irlands mest sjarmerende by – Galway
  • Heldagstur til Aran-øyene med workshop
  • Cushendale Woolen Mills ved Kilkenny
  • Besøk hos Joyce Country Sheepdogs – sauefarm
  • 2 netter i Dublin
  • Byrundtur i DublinMagasinet Familien : Reisecompaniet