Idylliske Yorkshire og «Aidensfield»

Image

På denne eventyrreisen vil du få oppleve det ærverdige England med herskapelige slott, besøk i vikingenes Jorvik, katedraler og vakre hager. Opplev idylliske Yorkshire! Vi er sikker på at noen vil gle

Bli med til idylliske Yorkshire og «Aidensfield – Hjartet på rette staden»

Yorkshire har mye mer å by på enn pudding og søte firbente – selv om disse også har sin genuine opprinnelse her på den engelske landsbygda. Den pittoreske og vel bevarte handelstaden Jorvik (dagens York) fra Vikingetiden byr på romerske bymurer, brostensbelagte gater med vindskjeve hus i bindingsverk, middelalderkatedralen York Minster og mye mer.

På denne eventyrreisen vil du i tillegg få oppleve det ærverdige England med herskapelige slott, ruiner av mektige katedraler og klostere samt idylliske fiskerlandsbyer. Vi bor på Hotel Cedar Court Harrogate som ligger ca 10 minutters gange fra byen Harrogate.

Innbyggerne i Yorkshire kaller sitt fylke for ”God’s own country” og ”The friendliest corner in the world”. Store ord, så beskjedenhet er kanskje ikke det de er mest kjent for, men derimot sin gjestfrihet! Det er også et av de mest naturskjønne områder i England, med daler og lyngheier som farges lilla i august. Et landskap som virker merkelig velkjent, kanskje fordi det har vært bakgrunn i så mange populære tv-serier og filmer, og har inspirert forfattere fra Jane Austen og Bronte-søstrene til Barbara Cartland og Agatha Christie.

Besøk i «Aidensfield»

Vi er sikker på at noen vil glede seg ekstra mye til besøket i ”Aidensfield”. Hele 18 sesonger og 372 episoder av serien “Hjartet på rette staden” ble spilt inn i den fiktive byen som vi skal ta i nærmere øyesyn.

Bli med på eventyr!