Cuba 4.-15. oktober 2018

Image

Reisecompaniet gir deg det ekte og autentiske Cuba med opplevelsesgaranti! Som eneste reisebyrå har vi en reiseleder som bor og har bodd på Cuba i mange år. Kristin kjenner historien, kulturen og land

Det ekte og autentiske Cuba – bli med vår norske lommekjente reiseleder på en reise du sent vil glemme

Reisecompaniet gir deg det ekte og autentiske Cuba. Som eneste reisebyrå har vi en reiseleder som bor og har bodd på Cuba i mange år. Kristin kjenner historien, kulturen og landet og elsker å dele alt dette med nye deltakere. Hun er lommekjent og gir dere særegne opplevelser, også utenfor turistløypene. Hun møter gruppene på flyplassen i Havana, samler gruppa, guider og er tilstede med dere 24/7.

Vi har opplevelsesgaranti! Vår erfarne og engasjerte reiseleder Kristin har håndplukket og satt sammen et variert program fra det beste Cuba har å by på. Vi ønsker å tilby dette underlige og spennende landet til alle. Vi håper du får oppleve det autentiske Cuba, før det endres.

Her lever man livet i salsatakt og smilene er aldri langt unna. Uansett erfaring og planlegging blir det ofte noen endringer underveis. Sånn er Cuba på godt og vondt. Det uforutsette gjør reisemålet både spennende og ekstra utfordrende. Da er det godt å ha en reiseleder som ordner opp og har gode alternativer på lur. Dere kan senke skuldrene og nyte ferien!

Hos oss er det ingen tilleggsbetaling for utflukter og program. Vi har lagt opp et variert og spennende program som vil fylle dagene deres og gi dere opplevelser dere kommer til å huske. Dere får forutsigbare reisekostnader. I tillegg er mange måltider inkluderte i programmet og vi har tilbud om felles måltider også når det er tid på egenhånd. Vår erfaring er at vi spiser samlet også disse dagene. Vi velger gode privatdrevne restauranter, velrenommerte så vel som ukjente perler. Tilbakemeldinger fra de som har reist med Kristin til Cuba er utelukkende positive.