Eksotiske Svalbard med Romerikes Blad

Image

Inkludert i prisen får du besøk i villmarkscamp med mat og drikke, tre-retters middag med vinpakke på Husets Bistro, suppebuffet og tre-retters middag med vinpakke på Restaurant Polfareren, i tillegg

Jakten på Nordlyset i blåtimen og unike matopplevelser på Svalbard

Når lyset returnerer til Svalbard etter fire måneders mørketid er det i et uendelig antall blå nyanser. I februar er det fremdeles mørketid, men lyset kommer sakte krypende tilbake over horisonten. Det blå, vakre fargespillet utgjør et uutslettelig inntrykk, og må oppleves!

Overgangen fra mørk til lys dag går svært raskt, og du kan merke forskjell fra dag til dag. Februar er tradisjonelt sett en kald måned, med mye klarvær og flotte lysforhold. Om dagen kan du nyte det blå arktiske lyset, og om kvelden er sjansen for å oppleve nordlyset. Denne pakken inkluderer noen helt spesielle høydepunkter. Inkludert i prisen får du besøk i villmarkscamp med mat og drikke, tre-retters middag med vinpakke på Husets Bistro, suppebuffet og tre-retters middag med vinpakke på Restaurant Polfareren, i tillegg til hundesledetur i villmarken! Dette vil du ikke gå glipp av.

Se det fullspekkede programmet og la deg friste!