Svalbard, en gourmet- og opplevelsesreise

Image

Jakten på Nordlyset i blåtimen – og smaken av Svalbard! Når lyset returnerer til Svalbard etter fire måneders mørketid er det i et uendelig antall blå nyanser. Det blå, vakre fargespillet utgjør et uu

Jakten på Nordlyset i blåtimen – gourmetopplevelser på Svalbard!

Når lyset returnerer til Svalbard etter fire måneders mørketid er det i et uendelig antall blå nyanser. I februar er det fremdeles mørketid, men lyset kommer sakte krypende tilbake over horisonten. Det blå, vakre fargespillet utgjør et uutslettelig inntrykk, og må oppleves!

Overgangen fra mørk til lys dag går svært raskt, og du kan merke forskjell fra dag til dag. Februar er tradisjonelt sett en kald måned, med mye klarvær og flotte lysforhold. Om dagen kan du nyte det blå arktiske lyset, og om kvelden er sjansen for å oppleve nordlyset stor. Denne pakken inkluderer noen helt spesielle høydepunkter. Inkludert i prisen får du besøk i villmarkscamp med mat og drikke, tre-retters gourmetmiddag med vinpakke på Husets Bistro, suppebuffet og tre-retters middag med vinpakke på Restaurant Polfareren, i tillegg til hundesledetur i villmarken! Dette vil du ikke gå glipp av!

Se det fullspekkede programmet og la deg friste!

Bank Norwegian : Reisecompaniet