Rundreise i Jordan, Amman-Petra-Wadi Rum-Aqaba, oktober 2018

Image

Bli med på en rundreise som gir deg noen av Midt-Østens største kulturskatter. Reisen starter med et besøk i hovedstaden Amman, hvor vi får med oss gamlebyen Jerash og Ajloun-festningen. Videre opplev

Rundreise i Jordan, Amman-Petra-Wadi Rum-Aqaba, oktober 2018

Vi er stolte av å kunne presentere en rundreise som gir deg noen av Midt-Østens største kulturskatter. Bli med på en reise som starter med et besøk i hovedstaden Amman, hvor vi får med oss gamlebyen Jerash og Ajloun-festningen. Videre opplever vi Jesu dåpssted i Jordandalen, før vi fortsetter mot verdens lavest beliggende landområde ved Dødehavet.

Vi opplever den historiske byen Madaba og borgen i Kerak, før vi ankommer UNESCO-fredete Petra som er kjent for mange, blant annet fra filmen «Indiana Jones og det siste korstoget». Avslutningsvis besøker vi beduinene i Wadi Rum-ørkenen før vi kan nyte livet på sandstranden i Tala Bay utenfor Aqaba ved Rødehavet.

Dette er en uforglemmelig reise i bibelhistorie og arabisk kultur! Jordan kan by på utrolige arkitektoniske perler som strekker seg mer enn 3000 år tilbake i tid. Rundreisen starter i nord og bringer oss tvers gjennom landet til badebyen Aqaba som grenser til Eilat, Israel helt i syd.

Vi reiser med Norwegian via København begge veier. En rekke måltider på lokale restauranter er inkludert i prisen. Norsk reiseleder fra Reisecompaniet ved min. 20 deltakere.

Som Fjordkraft-kunde sparer du kr. 1.000,- pr. person!