Cruise i Japan og Kina med Spectrum of the Seas, 25. oktober – 5. november 2019

Image

Bli med oss på en uforglemmelig cruiseopplevelse i Asia når vi tar deg med til Shanghai, en av verdens mest befolket byer og et blomstrende cruise-reisemål.

Opplev Kina og Japan med splitter nye, ekstraordinære Spectrum of the Seas

Bli med oss på en uforglemmelig cruiseopplevelse i Asia når vi tar deg med til Shanghai, en av verdens mest befolket byer og et blomstrende cruise-reisemål. På reisen vil du oppleve pulserende storbyliv i Shanghai, Osaka – Japans sjel, Japans viktige havneby Kobe og ultramoderne Tokyo. Japan har virkelig tatt seg opp som et av de mest spennende reisemålene blant opplevelsessøkende nordmenn. Men, det sprenger ofte reisebudsjettet på grunn av høye priser på mat og overnatting. Dette cruiset er derfor en perfekt mulighet til å oppleve noen av Japans mest spennende destinasjoner til en rimelig pris.

I Shanghai bor vi på «The Bund Riverside» som er et meget hyggelig hotell med en bra beliggenhet, i gangavstand til shoppingområdene i Nanjing, Pudong-parken og gamlebyen. Vi blir dessuten med på en sightseeing i Shanghai  med lokale guider. Reiseleder fra Norge er med hele veien! Ønsker du å utvidet oppholdet i Shanghai eller andre steder i Kina etter cruiset hjelper vi gjerne med å tilrettelegge for et komfortabelt opphold. Vi i Reisecompaniet er godt kjent i Kina og kan komme med råd og tips om de ulike stedene du bør besøke.

Spectrum of the Seas er et splitter nytt skip i den velrenomerte RCCL-flåten. Skipet har sin jomfrureise den 18. april 2019 fra Barcelona, via Middelhavet og Suez-kanalen til Dubai. Vi gleder oss til å nyte alle opplevelser og underholdningstilbud som finnes ombord dette spektakulære skipet!

12 dagers-pakke som inneholder et 8-dagers cruise med det nyeste skipet i RCCL-flåten, Spectrum of the Seas, fra kun kr. 26.990,- pr. person inkludert flybilletter og tre overnattinger i Shanghai!
Visum er ikke inkludert i prisen. Dette må arrangeres via ambassaden i Oslo.

SHANGHAI – OSAKA – KOBE – TOKYO – SHANGHAI