All-inclusive julecruise på Donau

Image

God gammeldags julestemning er garantert med denne seilasen med A-Rosa Donna nedover Donau. Det naturskjønne området, som er pyntet til den søte juletiden, oppleves best på et elvecruise i sakte tempo

All-inclusive julecruise på praktfulle Donau!

God gammeldags julestemning er garantert med denne seilasen med A-Rosa Donna, nedover Donau, selve livsnerven og Europas nest lengste elv med sine 2800 km. Historien og det naturskjønne området, som er pyntet til den søte juletiden, oppleves best på et elvecruise i sakte tempo, helt fritt for julestress!

Denne turen er nå fullbooket, men vi har satt opp et nytt julecruise med avreise den 3. desember.
>Klikk her for å se vår ekstratur.

Her skal førjulstiden nytes med duften av gløgg og brente mandler, og kanskje kan det bli julegaveinnkjøp på noen av de hyggelige julemarkedene? Ikke mange byer kan vise til julestemning som vakreste Wien, og her får vi god tid å nyte av byen som er pyntet i sin fineste stas til jul. Byen har mange julemarkeder spredt rundt på stemningsfulle torg med dekorerte boder, koselig julepynt, underholdning og boder med gluhwein og andre lokale delikatesser.

Det blir også et anløp i Linz, en helt spesielt sjarmerende by langs Donaus’ bredder, som stammer helt tilbake til Romertiden. Gamlebyen har vakker arkitektur og her finner vi Christkindl julemarked som har sitt eget juletog som man kan ta for å besøke det fredfulle, vinterskjønne slottet Postlingberg Schloss. A Rosa Donna er et førsteklasses elvecruiseship, hvor alt er inkludert i prisen! Nydelig mat fra buffet, all drikke som mineralvann, øl, vin og cocktails er også inkludert. Skipet er moderne med fine lugarer og salonger.

Denne turen gir deg:

  • Alt av mat og drikke ombord på cruiset er inkludert i prisen
  • Førsteklasses cruiseopplevelse på en av Europas vakreste elver
  • Julestemning i Wien, kjent for sine flotte julemarkeder
  • Direktefly fra/til Oslo
  • Muligheter for tilslutning fra flere destinasjoner i Norge
  • Norsk reiseleder hele veien

Magasinet Familien : Reisecompaniet

Velkommen til en avslappende og stemningsfull førjulstur i hyggelige omgivelser!