Eksotiske Svalbard i blåtimen

Image

Bli med til eksotiske Svalbard i blåtimen! Inkludert i prisen får du besøk i villmarkscamp med mat og drikke, tre-retters middag på Funktionærmessen Restaurant, i tillegg til snøscootertur til Tellbre

Opplev eksotiske Svalbard i blåtimen, når lyset kryper tilbake

Når lyset returnerer til Svalbard etter fire måneders mørketid er det i et uendelig antall blå nyanser. I februar er det fremdeles mørketid, men lyset kommer sakte krypende tilbake over horisonten. Det blå, vakre fargespillet utgjør et uutslettelig inntrykk, og må oppleves!

Overgangen fra mørk til lys dag går svært raskt, og du kan merke forskjell fra dag til dag. Februar er tradisjonelt sett en kald måned, med mye klarvær og flotte lysforhold. Om dagen kan du nyte det blå arktiske lyset, og om kvelden er sjansen for å oppleve nordlyset. Denne pakken inkluderer noen helt spesielle høydepunkter. Vi tar deg med på snøscootertur til tellbreen isgrotte, et must når du besøker Svalbard. I tillegg får du besøk i villmarkscamp med mat og drikke, samt tre-retters middag i Funktionærmessen Restaurant.
Om du ønsker det kan vi arrangere festivalpass til verdens nordligste musikkfestival, Polarjazz (kr. 2.000,- NB: ikke inkludert) som arrangeres under vårt opphold. Kjente nordiske artister vil ankomme Svalbard for å opptre foran et forventningsfullt publikum.
-Dette vil du ikke gå glipp av!

Se det fullspekkede programmet og la deg friste! Vi har kun et begrenset antall plasser på denne turen.