Luksusferie i Vietnam

Image

Luksuspakke til et av Asias mest interessante reisemål. Vi tilbyr nå en pakke som inkluderer et av verdens aller beste flyselskaper, Qatar Airways, samt et av de beste spa-hotellene i Asia til utrolig

VIETNAM – STRAND OG OPPLEVELSESFERIE

Luksuspakke til et av Asias mest interessante reisemål

Vietnam er et eventyr med hundrevis av pagoder, tusenvis av øyer langs kysten, maleriske viker og eldgamle monumenter og statuer som kan dateres over 1000 år tilbake. Danang har vokst fra en liten fiskelandsby til å bli en betydningsfull havneby, og er Vietnams 5. største by med over 1,1 mill. innbyggere. Blant Danangs største severdigheter finner vi Cham-museet og marmor-fjellet, og vi anbefaler en utflukt til Hoi An. Med sin gamle trebebyggelse er byen den mest sjarmerende i hele Vietnam. I løpet av 1600, 1700 og 1800-tallet var byen en av de viktigste havnebyene i sørøst-Asia, og kan konkurrere med byer som Macau i Kina og Malakka i Malaysia.

Vi tilbyr nå en pakke som inkluderer et av verdens aller beste flyselskaper, Qatar Airways, samt et av de beste spa-hotellene i Asia til utrolige priser!

Hotell Furama Resort

Furama Resort er et 5 stjerners luksushotell og et ikon i Vietnam, her bor både kongelige, statsråder og kjendiser når de er på reise i landet. Beliggenheten på China Beach er fantastisk, og stranden er kåret til en av de 6 mest luksuriøse strendene i verden! I tillegg har hotellet fått prisen for «Beste resort i Vietnam» 8 år på rad, og for «Asias beste Resort Hotell». Les mer om hotellet under fanen «Praktisk» eller se hotellets nettside.

Furama Resort, Vietnam : Reisecompaniet


SPESIALTILBUD

Pakkepris inkludert flybilletter, 12 dager: fra kun kr 18.990,- pr. person i dobbeltrom

Gyldig reiseperiode: 5. februar – 21. desember 2020
Pristillegg i perioden: 28. april – 3. mai – på forespørsel.

Turen inkluderer:

 • Flybilletter Oslo-Danang tur/retur med Qatar Airways
 • Alle kjente norske og internasjonale flyskatter
 • Overnatting 9 netter på det luksuriøse Furama Resort Danang (5*)
 • Daglig frokostbuffet og frukt på rommet
 • Velkomstdrink på hotellet
 • Transport, flyplass/hotell tur/retur
 • Gratis shuttle-transport mellom Danang og Hoi An
 • Tea-Party på hotellet for 2 personer

Stop-over i Hanoi (valgfritt)

Legg inn en stopp på veien ut/hjem i Vietnams hovedstad og nest største by Hanoi. Vår pakke inkluderer to overnattinger på 5-stjerners hotell inkl. frokost og transport. I tillegg får du med deg en halv dags sightseeing inkl. lunsj på lokal restaurant.

Pris: fra kr. 3.950,- pr. person (valgfritt)

Prisen inkluderer:

 • Overnatting 2 netter på 5-stjerners hotellet L’Opera i Hanoi
 • Frokostbuffèt
 • Transport fra/til flyplass
 • Halvdags sightseeing i Hanoi med lunsj inkludert

Overnatting

Opphold i 2 netter med frokost på det meget elegante 5-stjerners hotellet Hotel de L’Opera beliggende sentralt i Hanoi. Hotellet ligger i Trang Tien-distriktet, kun 100 meter fra operahuset og i gangavstand til Water Puppet-teatret og til den kjente Hoan Kiem-innsjøen. Se hotellets nettside.

Sightseeing

Sightseeingpakken inkluderer besøk i Ho Chi Minh-mausoleet, presidentpalasset og den kjente One Pillar Pagoda. I tillegg besøker vi Old Quarter, Lake of the Restored Sword og Ngoc Son-templet. Turen avsluttes med et besøk i Litteraturtemplet og Tran Quoc Pagoda, før vi nyter kaffe og lunsj på Cafè Nha San.