Cruise med MSC Cruises

Image

MSC Cruises er et privateid italiensk rederi særlig kjent for sine Middelhavscruise. Rederiet kan tilby bla. en rekke flotte nye skip, varierte reiseruter og gode barnepriser. MSC Cruises har økt flåt

MSC Cruises – flotte nye skip, varierte reiseruter og gode barnepriser

MSC Cruises er et privateid italiensk rederi særlig kjent for sine Middelhavscruise. Rederiet kan tilby bla. en rekke flotte nye skip, varierte reiseruter og gode barnepriser. MSC Cruises har økt flåten og satset stort de siste årene, og er i dag en av våre virkelige storselgere.

MSC Cruises spesialiserer seg på Middelhavet, og tilbyr en rekke 7 – 12 dagers cruise vår, sommer og høst fra ulike steder i Middelhavet. Populære utgangspunkt er Barcelona, Venezia og Genova. MSC Cruises tilbyr også helårscruise i Middelhavet, og besøker spennende destinasjoner som Israel, Marokko og Kanariøyene på cruise av 10 – 12 dagers varighet. MSC har også flere skip i Nord- Europa, der man med start i København kan oppleve populære cruise inn til St. Petersburg og Baltikum.

Barnefamilier vil trives godt hos MSC Cruises! Barn under 18 år betaler kun kr 1.400.- så lenge de deler lugar med to fullt betalende. Utvalget i reiseruter, gode bestill- tidlig rabatter og moderne skip med økt utvalg særlig i balkonglugarer gjør MSC Cruises til et godt alternativ for deg som vil forsøke et cruise. Den vennlige italienske stemningen og skip utformet i europeisk design gjør at det er lett å føle seg hjemme om bord!