Cruise i Middelhavet – Fjordkraft Fordel

Image

Vakre Venezia og 8 dagers cruise i Middelhavet med MSC Cruises. Underveis på cruiset besøker vi både Bari, Santorini, Kreta og Kroatia.

Vakre Venezia og 8 dagers cruise i Middelhavet med MSC Cruises.

8 dager cruise med MSC Lirica!
Oslo – Venezia – Bari – Santorini – Kreta – Kefalonia – Split – Venezia – Oslo

Bli med herlige MSC Lirica på et innholdsrikt cruise som starter og ender i vakre Venezia. Underveis på cruiset besøker vi både Bari, Santorini, Kreta og Kroatia. I tillegg får du med deg overnatting 2 netter i forkant av cruiset og en natt i etterkant, på sentralt hotell i Venezia. Flybilletter fra Norge er selvsagt inkludert. Reiseperiode er: 18. april – 12. oktober 2019. Alle måltider ombord er inkludert i prisen.

Vi skal på cruise med MSC Lirica, som er nyrenovert i 2015. Dette cruiset gir deg en særegen cruiseopplevelse blant klassiske cruiseskip, med fokus på eleganse, komfort og gjestfrihet i MSC Cruises’ fineste tradisjoner fra Middelhavets livsstil. En atmosfære av avslappet romslighet dominerer, med fantastisk innendørs utsikt fra foajéen, og uhindret havutsikt fra loungens vinduer fra gulv-til-tak. Men du vil også finne en mengde intime områder, som den stilfulle Beverly Hills Bar eller den tradisjonelle engelske puben Lord Nelson Pub, den perfekte oase for en drink før teatret. Modernitet og tradisjon blandes på dette økologiske skipet.

På dette cruiset opplever vi Venezia, som er en av verdens aller vakreste og mest omtalte byer. Med sine mange kanaler, piazzaer, kafèer og små butikker er dette en opplevelse som er verdt turen i seg selv. Vi besøker også Bari som ligger på sydkysten av Italias østkyst, en by som er kjent for sin typiske arkitektur med mange trange smug. Videre opplever vi ferieøyene Santorini og Kreta som bør være velkjente for de fleste nordmenn. Avslutningsvis legger skipet til kai i Split, en av Kroatias mest spennende perler, før vi drar tilbake til Venezia.