Tur for kreative og reiseglade til New York Sheep & Wool Festival

Image

Bli med når vi inviterer til en unik reiseopplevelse med norsk reiseleder til New York Sheep & Wool festival i Rhinebeck, like utenfor New York, 19.-23. oktober. På denne turen tar vi deg med ikke bar

Tur for kreative og reiseglade til New York Sheep & Wool Festival!

Bli med når vi inviterer til en unik reiseopplevelse med norsk reiseleder til New York Sheep & Wool festival i Rhinebeck, like utenfor New York, 19.-23. oktober!

På denne turen tar vi deg med ikke bare til en av verdens mest kjente og største håndarbeidsfestivaler, men også til verdens mest kjente by! Vi opplever den herlige storbyatmosfæren i New York og nyter gode måltider på utvalgte restauranter underveis. Turen inkluderer sightseeing i New York, hvor vi bl.a. får oppleve et besøk i Rockefeller Center, en spasertur i folkehavet på Times Square, samt guidet rundtur i byen hvor vi får oppleve Trump Tower og Fifth Avenue.

Inkludert er også en opplevelsesrik rundtur i hjertet av New York. Her ser vi Empire State Building, Chinatown og 9/11 Memorial. Rosinen i pølsa er selvsagt inngangsbilletter til den verdenskjente «Sheep & Wool Festival» i Rhinebeck, som trekker til seg tusenvis av håndarbeidsglade mennesker fra hele verden.

Garantert en opplevelse for livet!Magasinet Familien : Reisecompaniet