Strikkecruise under Nordlyset med ARNE & CARLOS på Hurtigruten

Image

Vi har gleden av nok en gang å invitere til Strikkecruise på Hurtigruten og denne gangen har vi fått med oss ARNE & CARLOS! De fleste som er opptatt av strikking og design kjenner nok godt til disse t

Strikkecruise under Nordlyset med ARNE & CARLOS på Hurtigruten!

OBS! Turen er nå fullbooket. Kontakt oss for å stå på venteliste Send oss en e-post.

Vi har gleden av nok en gang å invitere til Strikkecruise på Hurtigruten og igjen har vi fått med oss ARNE & CARLOS! De fleste som er opptatt av strikking og design kjenner nok godt til disse to karene som har gjort stor suksess som designere, ikke bare her til lands, men verden over og da særlig i USA og Japan.

Fra sitt hjem i Valdres, en nedlagt togstasjon, deler de fargerik strikke og håndarbeidsinspirasjon med sin tilhengere via blog, youtube-kanal og strikkebøker. Første boken med mønster på strikkede julekuler ble en bestselger både i Norge og i USA. Deres fargerike design med sterke røtter i norsk kultur og tradisjon har vært en suksess oppskrift! De skal være med oss under cruiset, og vi får høre foredrag og det blir også workshops med ARNE & CARLOS.

Fra Bergen til Kirkenes

Verdens vakreste sjøreise tar oss fra Bergen til Kirkenes og sjø, fjord og fjell, vær og vind er bakteppet når vi samles ombord i flotte M/S Finnmarken, som vi mener passer spesielt godt til strikkecruise! Her er det hyggelig atmosfære ombord og gode steder hvor det er fint å sitte sammen og strikke. Finnmarken er det eneste skipet i flåten som har både basseng og boblebad ute på dekk – så husk badetøy! Under den lange seilasen mot nord, skal vi strikke, lære om strikking og høre spennende foredrag av Arne & Carlos, og kanskje lære noe nytt også! Alt dette mens vi sitter lunt og varmt inne i skipets fine salonger. Samtidig kan vi hvile øynene på dramatisk og vakker natur langs kysten fra Bergen til Kirkenes, kanskje mens du nyter et glass med noe godt i?

Variert og spennende sjøreise og utfluktsprogram

Det er strandhugg som er av spesiell interesse for strikkeglade. Vi skal til Rauma Ullvarefabrikk og få omvisning i fabrikken og kan kjøpe garn med rabatt i fabrikkutsalget! Under sjøreisen har vi helpensjon og kan nyte den gode maten Hurtigruten er kjent for. Vi blir kjent med det nye konseptet deres ombord med kortreist mat, der oppmerksomheten rettes mot å bruke de gode råvarene som finnes langs kysten vår. Vi skal også ha en gourmetaften i løpet av turen, i skipets elegante a la carte restaurant. Hurtigruten har et variert og spennende utfluktsprogram – så for de eventyrlystne blir det gode muligheter til spennende opplevelser i land også!

Vi kaster loss i Bergen 12. mars og seiler nordover. Vi kan tilpasse flypakker fra Oslo med retur fra Kirkenes, eller vi kan ordne tilslutning fra alle andre flyplasser hvis ønskelig.

Bergen – Ålesund – Kristiansund – Trondheim – Bodø – Tromsø – Honningsvåg – Nordkapp – KirkenesMagasinet Familien : Reisecompaniet