Åpning av julemarkedet i Praha, 28. nov. 2019

Image

Kom i julestemning på vår adventstur til Praha med åpningen av julemarkedet.
Når julemarkedet åpner forvandles Praha til en eventyrby. Bli med på en uforglemmelig opplevelse som inkluderer elvecruise

Kom i julestemning på vår adventstur til Praha med åpningen av julemarkedet.

Når julemarkedet åpner forvandles Praha til en eventyrby. Bli med på en uforglemmelig opplevelse som inkluderer elvecruise, byvandring og det vakre markedet!

Praha er en by med magisk atmosfære, flotte restauranter, mye historie og vakker arkitektur.
På denne turen vil dere få oppleve et yrende liv i Praha, og et Julemarked som bugner av håndverk, julepynt, glass, fristende kaker, mat og drikke.

Praha er unik i sin kunstneriske og svært innbydende atmosfære i julehøytiden. Det er flere markeder i byen samtidig, så her er det store muligheter for å finne spesielle julegaver til den som har alt.

I tillegg til å være med på åpningen av Julemarkedet på det gamle bytorget skal vi spise lunsj på elvecruise og se byen mens vi seiler sakte nedover elven. Det er også lagt opp til en historisk byvandring med besøk til både slottet og gamlebyen.

Slottet og på slottsområdet rundt er det mange fantastiske severdigheter å få med seg. Bare St. Vitus katedralen tar pusten fra de fleste og er nesten 100 meter høy. Vi skal gå på Karlsbroen og se den astronomiske klokken. Når klokken slår, åpner lukene seg og apostlene passerer forbi.
Vi samarbeider med Familien. Som abonnent sparer du kr. 500,- på denne turen.

Alt ligger an til en fantastisk reise, og du er hjertelig velkommen med!
Magasinet Familien : Reisecompaniet