Fotball, mat og vin i San Sebastian

Image

Kombiner kultur, historie, gastronomiske tilbud og fotball på en reise til Nord-Spania! Helt nord i Spania finner vi det baskiske landet -helt unikt fra resten av Spania med mye personlighet. Livlige

Fotball, mat og drikke i San Sebastian

Kombiner kultur, historie, gastronomiske tilbud og fotball på en reise til Nord-Spania! Helt nord i Spania finner vi det baskiske landet -helt unikt fra resten av Spania med mye personlighet. Livlige San Sebastiàn er fylt med vakre utsmykkede broer, velstelte parker, fargerike butikker og summende pintxosbarer. Baskerlandet er også kjent som Euskadi eller Euskal Herria. Området har sitt eget språk, kulturelle tradisjoner og et særegent geografisk og kulturelt landskap.

Vi er stolte av å kunne presentere en unik rundreise til denne fantastiske byen som i 2016 var Europas kulturhovedstad. San Sebastian er kjent som den byen i verden med flest Michelinrestauranter pr. kvadratmeter. Her ligger pintxos (tapas)-restaurantene på rekke og rad i den koselige lille byen, og i umiddelbar nærhet finner vi storbyen Bilbao, vindistriktene i Rioja og den franske strandperlen Biarritz.

Vi tar deg med på tapas-safari i Donostia hvor vi besøker 5 ulike pintxos-restauranter, videre besøker vi fiskelandsbyen St. Jean de Luz ved Biarritz. Vi opplever en tradisjonell middag på en lokal restaurant i San Sebastian, og vi skal selvsagt besøke Spanias mest kjente vindistrikt, Rioja. Her blir det anledning til å smake på de edle råvarene på tre ulike vingårder.

For å toppe det hele inviterer vi til storkamp på nyoppussede Anoeta Stadium, der hjemmelaget Real Sociedad med Martin Ødegård i spissen tar imot selveste stjernegalleriet fra Real Madrid.

Denne turen gir deg:

  • Store matopplevelser i et av verdens beste «gourmet-områder»
  • Besøk på vingårder i Spanias mest kjente vindistrikt
  • Besøk i Guggenheim-musèet i Bilbao
  • Omvisning og fotballkamp på øverste nivå når Martin Ødegård og Real Sociedad tar imot stjernene fra Real Madrid
  • Norsk reiseleder hele veien
  • Uforglemmelige utflukter, lunsjer og middager med lokale viner