Drømmecruise i Middelhavet med Brilliance of the Seas

Image

Nyt den behagelige atmosfæren om bord på Brilliance of the Seas mens vi besøker Italia, Frankrike og Spania på denne 10 dagers drømmereisen.

Drømmecruise i Middelhavet med Brilliance of the Seas
5. – 14. juni 2017

Unn deg en tjuvstart på sommeren når vi inviterer til en svært hyggelig cruiseopplevelse til noen av Middelhavets mest populære destinasjoner. Nyt den behagelige atmosfæren om bord på Brilliance of the Seas mens vi besøker Italia, Frankrike og Spania på denne 10 dagers drømmereisen.

Barcelona – Cannes – La Spezia – Roma – Korsika – Palma de Mallorca- Barcelona

Nyt herlige dager på cruise før turistene inntar Middelhavets strender! Vi tilbyr et meget populært cruise som tar deg med til storbyer og herlige strender langs kysten av Italia, Frankrike og Spania på dette 9 dagers forsommercruiset.

Brilliance of the Seas er et av skipene i Radiance-klassen. Skipet er utstyrt med store glassvinduer som gir en fantastisk utsikt og mye lys om bord. Her kan du nyte en moderne samling av kunstverk og skulpturer. Om bord tilbys et bredt underholdningstilbud som utendørs svømmebasseng, treningsstudio, casino, show-teater, spa-avdeling, samt flere barer og restauranter. Alle måltider om bord inngår i tilbudet. Flybilletter, cruise og en overnatting i Barcelona er også inkludert i prisen!

Er du ikke Fjordkraft-kunde?
Fortvil ikke, du kan fortsatt bestille dette drømmecruiset. Se mer informasjon under pris-fanen.

Royal Caribbean Cruise Line leverer «best i klassen»-service. Alle måltider om bord er inkludert og alle skatter, avgifter, samt tips til besetningen inngår i prisen.