Påskecruise i Karibien

Image

Cruisedrømmen kan bli virkelighet når vi inviterer til en unik 18 dagers drømmereise som inkluderer 16 dagers kombicruise i Karibien og over Atlanteren med Independence of the Seas.

Blått hav så langt du ser! Unikt påskecruise for Fjordkraft-kunder i Karibien og over Atlanteren med Royal Caribbean Cruise Line 11. – 28. april 2017.

Cruisedrømmen kan bli virkelighet når vi inviterer til en unik 18 dagers drømmereise som inkluderer 16 dagers kombicruise i Karibien og over Atlanteren med Independence of the Seas.

Miami – Fort Lauderdale – Haiti – Puerto Rico – St. Thomas – St. Kitts & Nevis – St. Martin – Southampton

Årets påskeferie er sikret! Vi inviterer til en cruiseopplevelse utenom det vanlige, en reise som starter med to netters opphold på hotell i Miami. Vi legger fra kai i Fort Lauderdale i solrike Florida, før vi blir med på et 7 dagers cruise i Karibien. Her besøker vi Haiti, Puerto Rico, St. Thomas, St. Martin og St. Kitts & Nevis, før vi fortsetter med cruiset over Atlanteren som ender opp i Southampton.

Independence of the Seas er et av de mest populære skipene i Freedom-klassen. Om bord tilbys et underholdningstilbud som overgår det meste, bl.a. kino, teater, klatrevegg, spa og egen skøytebane. Alle måltider om bord inngår i tilbudet. Flybilletter, cruise og to overnattinger i Miami er også inkludert i prisen!

Denne turen gir deg:

  • Alle måltider inkludert
  • Luksus i 5-stjerners cruiseopplevelse
  • Tips til besetningen, havneavgifter m.m. inkludert i prisen (mange cruiserederier inkluderer ikke dette i utsalgsprisen, må betales direkte på skipet. NB. På et 15 dagers cruise utgjør dette mer enn kr 4000,- !)
  • Unik kombinasjon av Karibien-cruise og transatlantisk cruise (kombicruise – to i en!)
  • Avreise fra Bergen, Trondheim, Oslo (og muligheter for tilslutning fra mange andre destinasjoner i Norge)
  • Norsk reiseleder hele veien
  • Hotell direkte på stranden på Miami Beach