Stamina Camp 2017 på vakre Mallorca!

Image

Stamina gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til sykkelferie på vakre Mallorca! Dette er turen for deg som er virkelig glad i sykling, og som i tillegg setter pris på sosial hygge. Vi bor hele uk

Bli med Stamina på sykkeltur!

Stamina : ReisecompanietStamina gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til Stamina Camp på vakre Mallorca! Dette er en tur for deg som er glad i sykling kombinert med sosial hygge. Vi bor hele uken på Hotel Barcelo Pueblo Park (4-stjerners), rett utenfor Palma. Det vil bli nye etapper rundt på øya hver dag, og vi deler opp gruppen i 5 – etter nivået den enkelte syklist er på. En fantastisk mulighet til en fin sykkelferie – sammen med andre sykkelentusiaster. I tillegg til sykkelturene setter vi opp egne treningsøkter for de som ønsker.

Årets reiseledere og sykkeleksperter

Som i fjor vil vi ha med oss flere kjente Stamina-fjes som vil bli med på trening og bidra underveis på samlingen med tips og råd – samt positiv motivasjon og sykkelopplevelser. Til sammen har våre reiseledere lang erfaring fra sykkel og annen idrett, noe som vil gi oss viktige og nyttige tips til trening og forberedelse.

Vi vil i forkant av turen komme med egne tilbud på klær/utstyr til turen.

April måned kan by på vekslende vær, og det lønner seg derfor å ta høyde for dette når treningstøyet pakkes.

Turen passer for alle som har syklet litt tidligere. Dagsetappene er på mellom 40 – 160 km der man kan velge mellom 5 ulike grupper:

Gruppeinndelinger

  • Gruppe 1, Sykler ca 40 – 70 km
  • Gruppe 2, Sykler ca 60 – 100 km
  • Gruppe 3, Sykler ca 80 – 130 km
  • Gruppe 4, Sykler ca 100 – 160 km
  • Gruppe 5, Sykler ca 120 – 180 km

Informasjon om sykkelruter blir gitt på forhånd.

Mulighet for bytte av gruppe

Man kan underveis bytte grupper ettersom det passer seg og ønsker man en dag fri, så er så klart det ikke noe problem. Palma er en spennende destinasjon!