Stamina Camp 2018 på vakre Mallorca!

Image

Stamina gjentar suksessen fra tidligere og inviterer igjen til sykkelferie på vakre Mallorca! Dette er turen for deg som er virkelig glad i sykling, og som i tillegg setter pris på sosial hygge. Vi bo

Bli med Stamina på sykkeltur!

Stamina gjentar suksessen fra tidligere og inviterer igjen til Stamina Camp på vakre Mallorca! Dette er en tur for deg som er glad i sykling kombinert med sosial hygge. Vi bor hele uken på hotell Occidental Playa de Palma (4-stjerners), rett utenfor Palma. Det vil bli nye etapper rundt på øya hver dag, og vi deler opp grupper – etter nivået den enkelte syklist er på. En fantastisk mulighet til en fin sykkelferie – sammen med andre sykkelentusiaster.

Årets reiseledere og sykkeleksperter

Som tidligere vil vi ha med oss flere kjente Stamina-fjes som vil bli med på trening og bidra underveis på samlingen med tips og råd – samt positiv motivasjon og sykkelopplevelser. Til sammen har våre reiseledere lang erfaring fra sykkel og annen idrett, noe som vil gi oss viktige og nyttige tips til trening og forberedelse.

Klær og vær

April måned kan by på vekslende vær, og det lønner seg derfor å ta høyde for dette når treningstøyet pakkes.

Gruppeinndelinger

Turen passer for alle som har syklet litt tidligere. Vi deler inn i forskjellige grupper etter nivå, og Dagsetappene er på mellom 40 – 160 km. Informasjon om sykkelruter blir gitt på forhånd.

Mulighet for bytte av gruppe

Man kan underveis bytte grupper ettersom det passer seg og ønsker man en dag fri, så er så klart det ikke noe problem. Palma er en spennende destinasjon!

Stamina : Reisecompaniet