Kulinariske opplevelser og Josè Carreras i Budapest

Image

Kulinariske opplevelser og konsert med Josè Carreras i Budapest. Bli med når vi inviterer til en av vinterens største konsertopplevelser i en av Europas vakreste byer.

Kulinariske opplevelser og konsert med Josè Carreras i Budapest. Bli med når vi inviterer til en av vinterens største konsertopplevelser i en av Europas vakreste byer.

Budapest er ofte beskrevet som «Lille Paris i Sentral-Europa». Byen er kjent for sine monumenter som viser Ungarns 1000-årige historie, men også for rester av andre kulturer og folkeslag som bosatte seg her. Eksempler fra både romersk og tyrkisk herredømme kan fortsatt sees i byen. Det osmanske riket ble etterfulgt av det østerriksk-ungarske monarkiet som preger byens arkitektur og formet byen til den unike stilen som er dag.

Josè Carreras, Budapest Sportsarena : Reisecompaniet Budapest deles av elven Donau. De to bydelene, Buda og Pest, strekker seg langs elvens bredder på hver sin side og representerer forskjellige epoker i byens historie. I de bratte åssidene på Budasiden ligger slottet, bastioner og murverk, middelalderske gater og hus, museer og ruiner fra romersk tid. På den dynamiske Pestsiden finnes den største parlamentsbygningen i Europa, vakker arkitektur, promenader langs elvebredden, restauranter og vinbarer, spennende markeder, bokhandlere, antikvitetsbutikker og kaféer.

Budapest har mye å tilby. Muséer, gallerier, kirker, synagoge, palasser og historiske bygninger, tyrkiske bad og termalbad. Likeså kan vi se den ganske enestående påvirkningen av Art Nouveau i byen.

Denne turen anbefales for kulturinteresserte. Turen arrangeres samtidig som Jose Carreras’ konsert i Budapest. Carreras var en av de tre tenorer som Carreras, Plácido Domingo og Luciano Pavarotti dannet etter at de hadde opptrådt sammen under fotball-VM i 1990.

Lokalavisen : ReisecompanietNB! Konserten er en del av Carreras aller siste verdensturnè.