5 dager

28/07/2018 - 01/08/2018

fra NOK 14.800,-

Oslo

Klikk her for program pil

Bli med til Italia 28. juli – 1. august 2018 og opplev konsert med Andrea Bocelli på hjemmebane

Dette er en EKSTRA konsert som er satt opp mandag 30. juli.

 

Nå kan du melde deg på tur til Toscana, og neste års store utendørs konsertopplevelse med Andrea Bocelli.   I år er det 13. gangen Bocelli står på scenen i det spektakulære Teatro Del Silenzio, i hans hjemby i Toscana, og vi har et begrenset antall billetter til det som er en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter.

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

Årets forestilling er «Andrea Chénier»

Årets forestilling vi være dedikert operaen «Andrea Chénier» av Umberto Giordano. Historien om den franske poeten Chénier, som ble henrettet under den franske revolusjonen. Operaen er spesielt godt likt av de fleste tenorer, fordi den frembringer de dramatiske egenskapene og kvaliteten i stemmen. Andrea Bocelli vender tilbake til sin største lidenskap, til operaen han er mest følelsesmessig knyttet til: Den første operaen han hørte og lærte i sitt liv. «Andrea Chénier» er den aller første arien Bocelli spilte inn, allerede som åtteåring.

Magisk opplevelse i det vakreste av Italia

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.
I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve noen av Toscanas vakreste kulturbyer som Lucca og Firenze på denne reisen i det vakreste av Italia.

Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet, det er mitt budskap om kjærlighet. (Andrea Bocelli)

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

LØRDAG 28. JULI – ANKOMST PISA (-)

Kl. 18.20 Flyavgang med SAS’ rute 4823 Fra Gardermoen
Kl. 21.10 Ankomst Pisa

Hotel Cappugi som ligger ca 3 km utenfor Pistoia. Byen er hovedstad i provinsen Pistoia i regionen Toscana. Byen har omtrent 90 000 innbyggere, og ligger ca. 30 km vest og nord for Firenze. Pistoia er en koselig pittoresk by i middelalderstil. I dag er derimot byen mest kjent for sine mange hager som ligger rundt byen og blomstermarkene. Vi har først og fremst valgt stedet pga. den sentrale beliggenheten, med kort vei til Toscanas historiske byer. Både Lucca og Firenze ligger kun en kort busstur unna.

Hotel Villa Cappugi, Via di Collegigliato 45, Pistoia ****
Hotel Montecatini Palace, Italia : Reisecompaniet
Hotel Villa Cappugi ligger fint til i landlige omgivelser på den toscanske landsbygda, 3 km fra det historiske sentrum av byen Pistoia. Hotellet har svømmebasseng, en utendørs bar og gratis parkering.
Rom med aircondition og rommene har en blanding av moderne og tradisjonelle toskanske møbler. Balkong, bad, TV, og rommene har utsikt over landskapet eller bassenget. Fri WIFI.
Varm frokostbuffé, som inkluderer frisk frukt, kaker og syltetøy terter hjemmelaget, ledsaget av velsmakende mat, inkludert kjøtt og ost. Restaurant Collegigliato ligger i en villa overfor hotellet og serverer typiske toscanske retter med en moderne vri. Hotel Villa Cappugi tilbyr transport til / fra Pistoia og jernbanestasjonen.
Rommene har balkong, er ikke store (klassisk) med enkel innredning.
Se hotellets nettside.

SØNDAG 29. JULI – FIRENZE (F/L)

Toscana kalles ofte Italias Hage, og med rette. Midt i ”hagen” ligger Firenze. Navnet betyr Den blomstrende byen, og kan både henvise til landskapet og den kunstblomstring som fant sted under Renessansen. ”Kunstnere og glade mennesker blir født i områder med god vin” . Det var selveste Leonardo da Vinci som uttalte ordene og for Firenze stemmer det godt. Under 1300 og 1400-tallet opplevde byen en kunstutfoldelse uten sidestykke siden antikkens dager. Her ble Renessansen født, en ”gjenfødelse” av antikkens rike kunst og kulturliv. En gang i tiden levde Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael her, samtidig Og den gode vinen? Fra de sydvendte skråningene mellom Firenze og Siena kommer en av verdens beste viner – Chianti Classico.
Firenze ligger ca 40 km fra Pistoia, og etter ca 1 time busstur er vi framme og blir møtt av vår lokale guide. Vi skal ikke besøke museer men vår guide skal ta oss med på en historisk vandring forbi bla. Santa Maria del Fiore, Domkirken, med sin fasade i rosa, grønn og hvit marmor og flotte kuppel dominerer den bybildet. Dåpskapellets Paradisport og Giottos klokketårn får vi også med oss, før vi fortsetter til Piazza della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Plassen prydes av skulpturer, bl.a. en marmorkopi av Michelangelos David. Den gamle Gullsmedbroen og de livlige friluftsmarkedene, som tilbyr lærvarer, silke og filigranspapir minner om byens viktige rolle som handels- og håndverksby. De elegante handlegatene i sentrum vitner om at byen fortsatt er et senter for mote. Både Gucci og Ferragamo begynte sine karrierer her.
Vår byvandring tar ca 2 timer og vi avslutter med lunsj i nærheten av Santa Croce. Etter lunsj blir det litt tid til egne formål før vi returnerer til hotellet. Det historiske sentrum i Firenze har restriktive trafikkregler og bussen må parkere et godt stykke fra sentrum. Den beste måten å se byen på er til fots, utstyrt med gode sko og lette klær da det kan være varmt i Firenze i august

MANDAG 30. JULI – ANDREA BOCELLI-KONSERT (F/L)

Vi spiser lunsj på hotellet før avreise til konserten.
Alle får med seg en piknik matpakke til konserten som inneholder sandwhich, frukt, kake og vann
Kl. 17.00 Vi kjører ca 1 1/2 time til landsbyen Lajatico og området hvor vi parkerer bussen. Vi har faste sitteplasser men vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å ta plass. Scenen er satt opp utendørs med Toscanas vakre landskap som kulisser. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området. Lajatico er den lille landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp, og hvor familien fortsatt driver vingård, ridesenter og overnatting.
Storskjermer er satt opp på sidene også slik at man ser godt uansett hvor man sitter. Det er et godt stykke å gå fra bussen til teateret og deler av veien er på tørr jord som skaper noe støv. Vi anbefaler derfor gode sko (ingen høye hæler) og bekvemt, pent tøy. En jakke kan være godt å ha med seg da det ofte blir litt kjølig ut over natten. Forestillingen slutter ca midnatt. Etter forestillingen kjører bussen tilbake til hotellet hvor vi beregner å være fremme ca kl 02.00 – 02.30.

TIRSDAG 31. JULI – LUCCA (F/L/M)

Lucca hviler hemmelighetsfullt bak sine høye murer, og er en av de best bevarte middelalderbyer i Italia, og det sier ikke så lite! Ringmuren er mer som en park, beplantet med skyggefulle kastanjetrær og plataner og flittig benyttet av byens syklende og joggende innbyggere. Innenfor murene er byen nesten bilfri, med fredelige gatelabyrinter og små stemningsfulle torg. De fleste gatene leder inn mot byens hjerte, den ovale plassen Piazza del Anfiteatro. Her er husene bygget i et sjarmerende virvar over sitterekkene i et gammelt romersk amfiteater! En enorm rikdom av kunstverk og vakre marmorkirker forteller om fordums prakt, spesielt da Lucca var senter for silkehandelen i Italia, men også at de berømte marmorbruddene i Carrara ligger like ved. Byens store sønn er operakomponisten Puccini, modernisten innen opera. Han sitter lett henslengt i bronse utenfor sitt barndomshjem, som i dag er museum, og ikke sjelden kan man høre en arie fra La Boheme eller Turandot fra et åpent vindu – man er stolte av sin store sønn i Lucca.

I Lucca møter vi vår lokale engelsktalende guide som tar oss med på en vandring hvor vi får se høydepunktene, som bl.a. omfatter ”Piazza del Anfiteatro». Hele byen er på UNESCO’s verdensarvliste, så ingenting kan forandres. Kun en inngangsport av det gamle teateret er synlig i dag. Vi avslutter formiddagen med lunsj i Lucca.

Det blir tid på egenhånd før vi reiser tilbake til hotellet.
Felles avskjedsmiddag. Hotellet har et flott uteområdet hvor vi kan sitte om været tillater det, eller vi spiser inne i hotellets restaurant.

ONSDAG 1. AUGUST – HJEMREISE (F)

Kl. 13:05 Flyavgang med SAS rute 2684 fra Bologna
Kl. 16:25 Ankomst København
Kl. 17:05 Avreise med SAS rute 1468 Fra København
Kl. 18:15 Ankomst Oslo

Frist for påmelding er søndag 15. april.

PRISER

Pris pr. person i dobbelt klassisk rom: NOK 14.800,-

Standard dobbelt som enkeltrom tillegg: NOK 1.000,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Fly Oslo – Pisa / Bologna – Oslo t/r SAS
 • 4 overnattinger på hotell Cappugi med frokost
 • Utflukter i henhold til programmet med transport og guider
 • Piknik-matpakke til konserten : Sandwich, frukt, kake og vann
 • Lunsj på hotellet før konserten – 3 retter med drikke
 • Lunsj i Firenze – 3 retter med drikke
 • Lunsj i Lucca 3 retter med drikke
 • Middag på hotellet siste kvelden – 3 retter med drikke
 • Inngangsbillett til konserten med Andrea Bocelli: (Kategori: poltroncina – nummerert)
 • Teknisk reiseleder fra Reisecompaniet er med på turen fra Norge

Dette er ikke inkludert:

 • Vi kan ordne tilslutningsbilletter (fly) fra andre byer i Norge til Oslo.
 • Mat og drikke på flyet
 • Reiseforsikring
 • Tips

Vi tar forbehold om endringer i programmet samt pris og valutaendringer.
Prisene er basert på minimum 25 personer.

Frist for påmelding er søndag 15. april.


Reisecompaniet har KVALITETSGARANTI!

 • attraktive reiseperioder
 • håndplukkede hoteller med god standard og beliggenhet
 • flere utflukter og måltider inkludert i prisen
 • alltid norsk reiseleder

Husk dette når du sammenlikner våre tilbud med andre.


VIKTIG! Grunnet strenge refunderingsregler fra våre leverandører er betingelsene noe utvidet på denne turen:

BETINGELSER FRA ARRANGØR

KONSERT ANDREA BOCELLI 30. juli 2018 Teatro del Silenzio (ekstrakonsert).

Arrangøren City Sound & Events har rett til å endre tid og sted for konserter av tekniske og organisatoriske årsaker. Hvis regn den 30. juli vil konserten bli flyttet til 31. juli. Hvis konserten av tekniske eller organisatoriske årsaker må kanselleres må det søkes om refusjon av billettprisen innen 5 dager etter at forestillingen skulle ha vært. De gebyr som billettsalgsorganisasjoner har tatt blir ikke refunderte. Refusjon gjelder kun selve billettprisen «Face Value».

City Sound & Events er ikke ansvalig for eventuelle kostnader som måtte oppstå i forbindelse med kansellering. Mistede billetter blir ikke refundet eller trykt om igjen. Den som har mistet sin billett får ikke adgang til konserten. Hvis kunden kansellerer sin billett er det ingen refusjon av hverken billettpris eller booking-begyr. Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet. Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringer. Dette er arrangørens generelle betingelser.

Tillegg fra Reisecompaniet AS: Om avlysning av operaforestillingen skjer gir dette ikke rett til å heve kjøpet av hele turen. Selve turen vil gå som oppsatt, og Reisecompaniet AS vil søke om refusjon av billetten på vegne av deltakerne.

Ved avbestilling etter bestilling beholder arrangøren det innbetalte depositumet. Les for øvrig våre generelle betingelser (disse blir også sendt i din bekreftelses epost).

FLYINFORMASJON

LØRDAG 28. JULI 2018

Kl. 18.20 Flyavgang med SAS’rute 4823 fra Gardermoen
Kl. 21.10 Ankomst Pisa

ONSDAG 1. AUGUST 2018

Kl. 13.05 Flyavgang med SAS’ rute 2684 fra Bologna
Kl. 16.25 Ankomst København
Kl. 17:05 Avreise med SAS 1468 fra København
Kl. 18:15 Ankomst Gardermoen

Tilslutningsbilletter fra andre steder i Norge er mulig mot pristillegg.
Tillatt bagasjekvote på SAS er 1 x 20 kilo innsjekket bagasje pr. person.
Håndbagasje kommer i tillegg.
Ingen måltider på fly inkl. Kan kjøpes ombord.


KONSERTINFORMASJON

Oversikt over Reisecompaniets reserverte plasser i teateret, merket i grønt:

Kart Teatro del Silenco : Andrea Bocelli 2018 : Reisecompaniet


Hotell

 • hotel-cappugi-pistoia-italia

  Hotel Cappugi, Pistoia, Italia

  Hotel Villa Cappugi ligger fint til i landlige omgivelser på den toskanske landsbygda, 3 km fra det historiske sentrum av byen Pistoia. Hotellet har svømmebasseng, en utendørs bar og gratis parkering.

  Les mer

Land

 • italia

  Italia

  Italia er virkelig landet for feinschmeckere. Landet byr på alt fra alpetopper til naturskjønne Toscana, kanalenes Venezia, vakre Adriaterhavskysten og antikkens Roma. Italia er velkjent for sin kunst og kultur.

  Les mer

Kart