6 dager

22/07/2020 - 27/07/2020

fra NOK 16.950,-

Oslo

Klikk her for program pil

Bli med til Italia 22. – 27. juli 2020 og opplev Andrea Bocelli på hjemmebane

Reisecompaniet vil for 7. året på rad invitere deg til en helt spesiell konsertopplevelse i Italia. Nå kan du melde deg på tur til Toscana, og årets store utendørs forestilling med Andrea Bocelli. I år er det 15. gangen tenoren står på scenen i det spektakulære Teatro Del Silenzio, i hans hjemby i Toscana, og vi har et begrenset antall billetter til det som er en av årets mest ettertraktede musikkbegivenheter. Bli med oss til herlige Montecatini Terme, en vakker italiensk småby omgitt av vakker natur. Vårt hotell ligger i hjertet av Montecatini Terme. Et populært hotell med de fleste fasiliteter, deriblant et utendørs bassengområde, som er et «must» i varmen i Toscana på denne tiden av året.  

OSLO – PISA – MONTECATINI TERME – FIRENZE – LUCCA – OSLO

MERK: Denne turen er nå fullbooket. Det er mulig å stå på venteliste, send oss en e-post til ferie@connections.no.

Stjernetenoren trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har sunget for paver og presidenter, på noen av verdens største arenaer, solgt millioner av album og vunnet prestisjetunge priser, men i hjembyen Lajatico er han bare Andrea, en landsens gutt som gleder seg til å komme hjem. Derfor bestemte Bocelli seg for å bygge et utendørs amfiteater i dalen hvor hans familie har dyrket jorden i generasjoner, og samle sine musikervenner og fans til en konsert. Stillheten her er viktig for den blinde artisten, likevel vil han bryte den, men bare én eneste sommerkveld hvert år. Det er hans hyllest til sin barndoms dal.

7 år med Bocelli-reiser, se opp for etterligninger

Allerede i 2014 arrangerte vi vår første reise til Andrea Bocellis konsert i Toscana. Våre reiseledere har besøkt området mange ganger, og vi håndplukker sentralt beliggende hoteller og utmerkede restauranter, slik at du er garantert gode opplevelser når du reiser med oss. Vi tilbyr dessuten gode plassbilletter til forestillingen, i flere kategorier.

Årets forestilling med Andrea Bocelli

Vi har ennå ikke fått informasjon om innholdet i forestillingen, men vil komme tilbake med nærmere informasjon.

Merk: Det er langt å gå i forbindelse med forestillingen, og denne turen er ikke lagt til rette for personer med bevegelseshemninger.
Forestillingen til Andrea Bocelli har gjennom historien hatt varierende innhold. Det har vært både operaforestilling og konsert. Vi vet ikke hva slags musikk Bocelli velger å fremføre i 2020. Reisecompaniet tar forbehold om endringer, da vi ikke er ansvarlig for det musikalske innholdet.

Magisk opplevelse i det vakreste av Italia

Det er vanskelig å tenke seg en mer romantisk kulisse; Toscanas natt setter inn, solen har varmet opp marken, det dufter av pinjer, magnolia og sypresser idet dagen blir til kveld, men dette er ingen typisk kveld. Stillhetens Teater våkner fra sin Tornerosesøvn, Andrea Bocellis klangfulle stemme bryter stillheten og trollbinder sitt publikum idet kunst, musikk, teater og landskap smelter sammen til en magisk helhet.

I tillegg til turens høydepunkt, konserten med Andrea Bocelli, skal vi oppleve noen av Toscanas vakreste kulturbyer som Lucca og Firenze på denne reisen i det vakreste av Italia, og du vil få muligheten til å melde deg på en dagstur hvor vi nyter mat og drikke på en italiensk vingård.

Dette er min scene og teateret er en gave til mitt hjemsted. Min stemme bryter stillheten, men det er en honnør til denne marken og menneskene, musikken absorberes av landskapet, det er mitt budskap om kjærlighet. (Andrea Bocelli)

PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

ONSDAG 22. JULI:  OSLO – PISA – MONTECATINI TERME (L/M)

Kl. 07.20 Flyavgang med DY 1866 fra Gardermoen
Kl. 10.15 Ankomst Pisa

Etter ankomst kjører vi fra Pisa til Montecatini Terme (ca. 1 time). Byen Montecatini som blir kalt ”Dronningen av Italias kurbyer”, har helt siden romertiden vært kjent for sine varme, helsebringende kilder. Det var på 1800-tallet at byen ble en favoritt blant Europas kongelige på jakt etter ungdomskilden. Også operakomponister som Verdi, som fikk hovedgaten oppkalt etter seg, og Puccini har pleiet sin gikt her. Da fyrst Rainer og fyrstinne Grace av Monaco valgte stedet for sine hvetebrødsdager var tonen satt og eliten strømmet til. Filmstjerner som Audrey Hepburn og Ingrid Bergman og regissører som Federico Fellini har flanert i hovedgaten og mange berømtheter har fått en minneplakett her.

De eldste kurbadene ble bygget under byens glansdager. Elegante paviljonger ser mer ut som palasser med marmorgulv, søyler og springvann. I dag har byen en mye mer avslappet atmosfære, man blir ikke bedt om å skifte til aftenantrekk for å spasere langs hovedgaten lenger! Montecatini er fortsatt en veldig populær ferieby, med en livlig atmosfære, og et rikelig utvalg av butikker, kafeer, restauranter og skyggefulle parker med iskrembarer, benker og fontener. Vi har først og fremst valgt stedet pga. den sentrale beliggenheten, med kort vei til Toscanas historiske byer. Både Lucca, Pisa og Firenze ligger kun en kort busstur unna. Høyt over kurbyen ligger gamlebyen Montecatini Alto, som kan nås med en hyggelig mini-fløybane. Her har man panoramautsikt over byen, fjellene og de mange små vinbyene omkring. Her finner vi også hyggelige restauranter og små butikker som selger lokale produkter, bl.a. keramikk og håndarbeid.
Tre-retters lunsj og middag med drikke serveres på hotellet.

Hotel Tamerici & Principe i Montecatini 4 ****

Hotel Tamerici og Principe i Montecatini, Italia : Reisecompaniet

Grand Hotel Tamerici & Principe ligger midt i sentrum av Montecatini, med en meget sentral beliggenhet.  I det store hageområdet finner du en solterrasse med et utendørsbasseng med boblebad. Grand Hotel Tamerici & Principe har elegant innredning, med blant annet Murano-krystall, gammel bronse og malerier fra 1800-tallet. Obs! Rommene (Comfort rom) er relativt små og enkelt innredet, med klimaanlegg og satellitt-TV. Ikke alle Comfort-rommene har balkong. Vi kan derfor ikke garantere balkong på rommet. Restauranten i Gran Duchi serverer en velsmakende blanding av italiensk og internasjonal mat. Se hotellets nettside.

TORSDAG 23. JULI – FIRENZE (F/L/M)

Toscana kalles ofte Italias Hage, og med rette. Midt i ”hagen” ligger Firenze. Navnet betyr Den blomstrende byen, og kan både henvise til landskapet og den kunstblomstring som fant sted under Renessansen. ”Kunstnere og glade mennesker blir født i områder med god vin” . Det var selveste Leonardo da Vinci som uttalte ordene og for Firenze stemmer det godt. Under 1300 og 1400-tallet opplevde byen en kunstutfoldelse uten sidestykke siden antikkens dager. Her ble Renessansen født, en ”gjenfødelse” av antikkens rike kunst og kulturliv. En gang i tiden levde Michelangelo, Leonardo da Vinci og Rafael her, samtidig.

Og den gode vinen? Fra de sydvendte skråningene mellom Firenze og Siena kommer en av verdens beste viner – Chianti Classico.

Firenze ligger ca 40 km fra Montecatini, og etter ca 1 time busstur er vi framme og blir møtt av vår lokale guide. Vi skal ikke besøke museer men vår guide skal ta oss med på en historisk vandring forbi bla. Santa Maria del Fiore, Domkirken, med sin fasade i rosa, grønn og hvit marmor og flotte kuppel dominerer den bybildet. Dåpskapellets Paradisport og Giottos klokketårn får vi også med oss, før vi fortsetter til Piazza della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Plassen prydes av skulpturer, bl.a. en marmorkopi av Michelangelos David. Den gamle Gullsmedbroen og de livlige friluftsmarkedene, som tilbyr lærvarer, silke og filigranspapir minner om byens viktige rolle som handels- og håndverksby. De elegante handlegatene i sentrum vitner om at byen fortsatt er et senter for mote. Både Gucci og Ferragamo begynte sine karrierer her.

Vår byvandring tar ca 2 timer og vi avslutter med lunsj i nærheten av Santa Croce. Etter lunsj blir det litt tid til egne formål før vi returnerer til hotellet. Det historiske sentrum i Firenze har restriktive trafikkregler og bussen må parkere et godt stykke fra sentrum. Den beste måten å se byen på er til fots, utstyrt med gode sko og lette klær da det kan være varmt i Firenze i juli.
På ettermiddagen returnerer vi tilbake til hotellet i Montecatini. Vi møtes i resepsjonen for felles 3-retters middag med drikke middag på hyggelig lokal restaurant i vakre Montecatini Alto.

FREDAG 24. JULI – ANDREA BOCELLI KONSERT (F/L)

Vi spiser tre-retters lunsj på hotellet før avreise til konserten. Alle får med seg en piknik-matpakke med mat og drikke til konserten.
Kl. 17.00: Vi kjører ca 1 1/2 time til landsbyen Lajatico og området hvor vi parkerer bussen. Vi har faste sitteplasser men vi beregner likevel god tid før forestillingen begynner for å ta plass. Dere får med piknik-matpakke fra hotellet. Scenen er satt opp utendørs med Toscanas vakre landskap som kulisser. Det finnes barer og kabintoaletter inne på området. Lajatico er den lille landsbyen hvor Andrea Bocelli vokste opp, og hvor familien fortsatt driver vingård, ridesenter og overnatting.

Storskjermer er satt opp på sidene slik at man ser godt også om man sitter bak. Det er et godt stykke å gå fra der bussen kan parkere og til teateret og deler av veien er på tørr jord som skaper støv. Vi anbefaler derfor gode sko (ingen høye hæler) og bekvemt, pent tøy. En jakke kan være godt å ha med seg da det ofte blir litt kjølig ut over natten. Forestillingen slutter ca. midnatt. Etter forestillingen kjører bussen tilbake til hotellet hvor vi beregner å være fremme ca. kl. 02.00 – 02.30.

LØRDAG 25. JULI – BESØK PÅ LOKAL VINGÅRD (F) – PÅMELDINGSTUR

Vi tar det litt rolig på morgenen og starter litt utpå dagen. Vi skal besøk en av de koselige vingårdene som ligger i området Vinci utenfor Montecatini. I dette området ble den kjente kunstneren Leonardo Da Vinci født. Vi skal få smake lokale spesialiteter fra og drikke gode viner. Toscana er bla. verdenskjent for sin Chianti vin. Spesielt den røde vinen. Vingårdene i Toscana ligger på rekke og rad i vakre omgivelser. Vi skal bare nyte dagen og ta frem smaksansene. Denne turen er frivillig (kr. 700,- pr. person med transport, mat og drikke) og ikke inkludert i prisen. For de som ikke ønsker å delta på denne utflukten kan vi anbefale å ta seg en tur ut til kysten for å oppleve vakre sandstrender ved Tirrenia utenfor Pisa, eller bare å nyte dagen ved bassengkanten.

SØNDAG 26. JULI – LUCCA (F/ L/M)

Lucca hviler hemmelighetsfullt bak sine høye murer, og er en av de best bevarte middelalderbyer i Italia, og det sier ikke så lite!  Ringmuren er mer som en park, beplantet med skyggefulle kastanjetrær og plataner og flittig benyttet av byens syklende og joggende innbyggere.  Innenfor murene er byen nesten bilfri, med fredelige  gatelabyrinter og små stemningsfulle torg. De fleste gatene leder inn mot byens hjerte, den ovale plassen Piazza del Anfiteatro.  Her er husene bygget i et sjarmerende virvar over sitterekkene i et gammelt romersk amfiteater! En enorm rikdom av kunstverk og vakre marmorkirker forteller om fordums prakt, spesielt da Lucca var senter for silkehandelen i Italia, men også at de berømte marmorbruddene i Carrara ligger like ved. Byens store sønn er operakomponisten Puccini, modernisten innen opera.  Han sitter lett henslengt i bronse utenfor sitt barndomshjem, som i dag er museum, og ikke sjelden kan man høre en arie fra La Boheme eller Turandot fra et åpent vindu – man er stolte av sin store sønn i Lucca.

I Lucca møter vi vår lokale engelsktalende guide som tar oss med på en vandring hvor vi får se høydepunktene, som bl.a. omfatter ”Piazza del Anfiteatro». Hele byen er på UNESCO’s verdensarvliste, så ingenting kan forandres. Kun en inngangsport av det gamle teateret er synlig i dag. Vi avslutter formiddagen med lunsj i Lucca. Det blir tid på egenhånd før vi reiser tilbake til hotellet. Felles avskjedsmiddag på lokal restaurant i Montecatini om kvelden.

MANDAG 27. JULI:  MONTECATINI – PISA – OSLO (F/L)

Vi har formiddagen til fri disposisjon før vi sjekker ut fra hotellet og drar til Pisa. Her stopper vi utenfor byen, og spaserer til det kjente skjeve tårnet, før vi nyter vi lunsj på en lokal restaurant like i nærheten. På ettermiddagen drar vi videre til flyplassen for hjemreise.
Kl. 20.35 Flyavgang med DY 1867 fra Pisa
Kl. 23.30 Ankomst Gardermoen

PRISER

Pris pr. person i Comfort dobbeltrom: NOK 16.950,-

Tillegg, dobbeltrom som enkeltrom: NOK 1.850,-

Dette er inkludert i prisen:

 • Flybilletter Oslo – Pisa direkte t/r med Norwegian
 • Alle kjente norske og internasjonale flyskatter
 • 5 overnattinger i dobbelt Comfort Room på Hotel Tamerici & Principe **** sentralt i Montecatini Terme
 • Daglig turistskatt på hotellet (2 Euro pr. person pr. dag)
 • Daglig frokost på hotellet
 • Utflukter i henhold til programmet med transport og guider
 • Lunsj på hotellet ankomstdagen, 3 retter med drikke
 • Lunsj i Firenze, 3 retter med drikke
 • Lunsj på hotellet før konserten, 3 retter med drikke
 • Lunsj i Lucca, 3 retter med drikke
 • Lunsj i Pisa avreisedagen, 3 retter med drikke
 • Matpakke på konsertdagen: Sandwich, frukt, kake og vann
 • Velkomstmiddag på hotellet, 3 retter med drikke
 • Middag på restaurant i Montecatini Alto, 3 retter med drikke
 • Avskjedsmiddag på lokal restaurant siste kvelden, 3 retter med drikke
 • Inngangsbillett til konserten med Andrea Bocelli: (Kategori: Poltroncina – nummerert)
 • Teknisk erfaren reiseleder fra Reisecompaniet er med på hele turen fra Norge

Dette er ikke inkludert:

 • Tilslutningsbilletter (fly) fra andre byer i Norge er mulig – på forespørsel.
 • PÅMELDINGSTUR : Besøk på vingård inkl. 3 retters lunsj med drikke og transport kr. 700,- pr. person (minimum 20 personer)
 • Oppgraderte BILLETTER til konserten: Du kan kjøpe deg opp fra Poltrolcina til Poltronissima. Pristillegg: kr 1.500,- pr. person (se kart over sceneområdet under fanen «Praktisk»). OBS: Vi har kun et begrenset antall slike billetter.
 • Mat og drikke på flyet
 • Reiseforsikring
 • Tips

Vi tar forbehold om endringer i programmet samt pris og valutaendringer. Prisene er basert på at minimum 30 personer reiser.


Reisecompaniet har KVALITETSGARANTI!

 • attraktive reiseperioder
 • håndplukkede hoteller med god standard og beliggenhet
 • flere utflukter og måltider inkludert i prisen
 • alltid norsk reiseleder

Husk dette når du sammenlikner våre tilbud med andre.


VIKTIG! Grunnet strenge refunderingsregler fra våre leverandører er betingelsene noe utvidet på denne turen:

BETINGELSER FRA ARRANGØR

FORESTILLING: ANDREA BOCELLI 24. juli 2020 Teatro del Silenzio.

Arrangøren City Sound & Events har rett til å endre tid og sted for konserter av tekniske og organisatoriske årsaker. Hvis regn den 24. juli vil konserten bli flyttet til 25. eller 26. juli. Hvis konserten av tekniske eller organisatoriske årsaker må kanselleres må det søkes om refusjon av billettprisen innen 5 dager etter at forestillingen skulle ha vært. De gebyr som billettsalgsorganisasjoner har tatt blir ikke refunderte. Refusjon gjelder kun selve billettprisen «Face Value».

City Sound & Events er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader som måtte oppstå i forbindelse med kansellering. Mistede billetter blir ikke refundert eller trykt om igjen. Den som har mistet sin billett får ikke adgang til konserten. Hvis kunden kansellerer sin billett er det ingen refusjon av hverken billettpris eller booking-gebyr. Sitteplasser som er booket er disponible fram til forestillingen starter og kan ikke garanteres etter at forestillingen har startet. Eventuelle reklamasjoner for sitteplassen må gjøres før eller under konserten. Ingen klager godtas på etterskudd. Arrangøren har ikke ansvar for ting som er mistet eller stjålet på konsertstedet og på parkeringer. Dette er arrangørens generelle betingelser.

Tillegg fra Reisecompaniet AS: Om avlysning av forestillingen skjer gir dette ikke rett til å heve kjøpet av hele turen. Selve turen vil gå som oppsatt, og Reisecompaniet AS vil søke om refusjon av billetten på vegne av deltakerne.

Ved avbestilling etter bestilling beholder arrangøren det innbetalte depositumet. Les for øvrig våre generelle betingelser (disse blir også sendt i din bekreftelses-epost).

FLYINFORMASJON

ONSDAG 22. JULI 2020

Kl. 07:20 Flyavgang med DY 1866 fra Gardermoen
Kl. 10:15 Ankomst Pisa

MANDAG 27. JULI 2020

Kl. 20.35 Flyavgang med DY 1867 fra Pisa
Kl. 23:30 Ankomst Gardermoen

Tillatt bagasjekvote: 2 x 20 kilo innsjekket bagasje pr. person.
Håndbagasje kommer i tillegg.
Ingen måltider på fly inkl. Kan kjøpes ombord.


KONSERTINFORMASJON

Inne på konsertområdet foregår salg av enkle matretter, øl, vin og mineralvann.
Det kan bli lange køer, og vi anbefaler å medbringe ekstra vannflasker.
Det er gode toalettfasiliteter på området.

Oversikt over Reisecompaniets reserverte plasser i teateret.
Vi har to typer billetter (poltroncina og poltronissima):

 

Kart Teatro del Silenco : Andrea Bocelli 2018 : ReisecompanietReiseleder

 • lise-hella

  Lise Hella

  Lise har mange års erfaring i reiselivet. Hun har de siste årene jobbet med å legge opp grupperturer til mange spennende destinasjoner. Kombinert med en stor interesse for reiser har dette ført til Lise til mange fantastiske land, både på ferier og som turleder for grupper. Hun har bl. a besøkt India, Kina, Myanmar, Sør-Afrika, Peru og mange land i Asia. Blant hennes favoritt land er Italia, England, Sør-Afrika, Laos, Myanmar og Kambodsja. Ellers er Lise en dame med godt humør som setter stor pris på god mat og drikke, trives godt på hytta på fjellet, men samtidig alltid gleder seg til nye og spennende reiser.

Hotell

 • italia-hotel-tamerici-principe-montecatini

  Italia, Hotel Tamerici og Principe**** i Montecatini

  Grand Hotel Tamerici & Principe ligger midt i Montecatini Terme, 200 meter fra shoppingstrøket. I det store hageområdet finner du en solterrasse med et utendørs basseng med boblebad.

  Les mer

Kart