22 dager

13/11/2019 - 04/12/2019

fra NOK 29.990,-

Oslo

Klikk her for program pil

Endelig kan du bli med på et fantastisk cruise gjennom den legendariske Panamakanalen, når vi inviterer til en cruiseopplevelse helt utenom det vanlige. Vi drar med Norwegian direkte fra Gardermoen til solfylte Fort Lauderdale hvor vi overnatter 2 netter i forkant av cruiset. Deretter blir vi med Royal Caribbean Cruise Lines vakre cruiseskip «Vision of the Seas» på en seilas som tar deg med til Grand Cayman, Colombia, Panama, Costa Rica, Guatemala og Mexico. Selve cruiset varer i 17 dager før vi ender opp i Los Angeles i California. Ombord er alt av måltider inkludert! Her skal vi være i to dager før hjemreise med Norwegian direkte til Gardermoen.

Turen går fra Oslo, men tilslutningsbilletter fra andre steder i Norge er mulig, på forespørsel.

21 dager: 13.nov. – 4. desember 2019. 17 dager cruise inkludert!

Oslo – Fort Lauderdale – Grand Cayman – Cartagena – Panamakanalen – Costa Rica – Guatemala – Puerto Vallarta – Los Angeles – Oslo

PROGRAM

Dag 1: Oslo – Fort Lauderdale

13. november er det avreise fra Oslo med Norwegian direkte til Fort Lauderdale. Vi hentes på flyplassen og drar til vårt hotell i Fort Lauderdale, for 2 netter overnatting før cruiset starter.

Dag 2: Fort Lauderdale

Nyt dagen i vakre Fort Lauderdale med alle kanaler, og hele 10 km med flotte strender er som er en magnet for soltilbedere. For den eventyrlystne kan man prøve en spennende 30-minutters tur i luftputebåt gjennom våtmarksområdet Everglades.(ikke inkludert)

Dag 3: Fort Lauderdale, innsjekking på cruise

Etter en god frokost og litt formiddag på egenhånd, drar vi i felles transport til cruiseterminalen. Her går vi om bord på skipet; Vision of the seas, hvor vi skal tilbringe de neste 16 dagene. Cruiseeventyret ditt starter og slutter i Fort Lauerdale.

Dag 4: Til sjøs

På cruiset vil det være dager hvor skipet ikke ligger til havn i det hele tatt. Denne dagen nytes om bord på skipet, og nå er kanskje tiden inne for å utforske de elegante fasilitetene ombord. Om bord tilbys en rekke aktiviteter, så her kan du både bestille ansikts-behandlinger, massasje og pedikyr, eller du kan plaske i skipets herlige basseng. Skipet har bl.a. klatrevegg, minigolf, Zip Line, skøytebane, solarium (16+), 3D-kino, treningsstudio og spa. Skipet tilbyr også herlige måltider på ulike restauranter ombord.

Dag 5: George Town, Grand Cayman

Ca. 08:00 befinner vi oss i George Town, Grand Cayman. Langs havnen i Grand Caymans største by ligger butikker og kontorer i fantastiske bygninger fra 18-hundretallet på rekke og rad. Ta en tur til Stingray City, hvor to meter lange piggrokker samles, eller dra til Seven Mile Beach som er kåret til ” The Caribbean`s Best Beach” av Caribbean Travel and Life Magazine.(Utflukter kan kjøpes ombord på skipet).  Skipet reiser videre 18:00.

Dag 6: Til sjøs

Disse sjødagene kan benyttes til avslapning eller å dra nytte av alle fasilitetene som finnes ombord på cruiseskipet.

Dag 7: Cartagena, Colombia

Vi ankommer Cartagena, Colombia ca. 08:00. Her er det muligheter for å kjøpe utflukter ombord for de som ønsker å oppleve mer av havnebyen Cartagena.

Dag 8: Colòn, Panama

Vi ankommer Colòn, som ligger i hjertet av landets rike historie, kl. 09:00. Denne viktige havnebyen er bare 1 times kjøring fra Panamas viktigste attraksjoner. Her kan du lett finne frem til Panama Railroad, Gatun Locks, og det gamle spanske fortet, Fort San Lorenzo, og benytte tiden vi har i Colòn før avreise på kvelden kl. 18:00.

Dag 9: Panamakanalen

Fra ca. 06:00 ankommer vi Panamakanalen. Panamakanalen er en stor kanal som skjærer gjennom Panamas smaleste parti, og gjør det mulig å ta ”snarveien” fra Atlanterhavet til Stillehavet og omvendt, via Gatunsjøen. Mens skipet seiler i Panamakanalen ta deg god tid til å beskue det vakre landskapet rundt før skipet forlater kanalen rundt 18:00.

Dag 10: Til sjøs

Disse sjødagene kan benyttes til avslapning eller å dra nytte av alle fasilitetene som finnes ombord på cruiseskipet.

Dag 11: Puntarenas, Costa Rica

Ankomst Puntarenas, Costa Rica ca. kl. 08:00 om morgenen. Denne havnebyen ligger mellom de vulkanske strendene Golfo de Nicoya og noen av landets høyeste fjelltopper. Tidligere var storbyen en meget velstående smeltedigel, hvor sjømenn og handelsreisende gikk i land for å nyte av lokale markeder og serveringssteder. I dag er det en hektisk knutepunkfor de som skal reise videre inn på fastlandet i Costa Rica, eller som ønsker å besøke de nærliggende frodige øyene. En halvtimes kjøring fra havnen kommer du til utrolige regnskoger, med et fantastisk fugleliv. I hovedstaden San Jose kan man finne museum, teatre og butikker. Det finnes flere små markeder i byen som kan være verdt et besøk. Skipet seiler vider kl. 19:00.

Dag 12: Til sjøs

Disse sjødagene kan benyttes til avslapning eller å dra nytte av alle fasilitetene som finnes ombord på cruiseskipet.

Dag 13: Puerto Quetzal, Guatemala

Vi ankommer Guatemala kl. 08:00. Guatemalas største Stillehavs-havn er også inngangsporten til noen av de mest fascinerende og vakre attraksjoner i landet. Kjør nordover, gjennom plantasjer der luften er parfymert med dufter fra sukkerrør og kaffe, på tvers av fjellrygger med utsikt over den vakre innsjøen Atitlan. Eller du kan ta en full dagstur langs kysten til den koloniale hovedstaden, Antigua, der brosteinsgater og arkitektur fra perioden viser frem den gamle spanske koloniale arven. Havnebyen har et lite marked som kan være verdt et besøk. På utsiden av sentrum finnes flotte sandstrender som man kan utforske om man har lyst på avslappende strandliv.  Benytt tiden vi har, og kos deg i Puerto Quetzal, før avreise på kvelden kl. 18:00.

Dag 14-15: Til sjøs

Disse sjødagene kan benyttes til avslapning eller å dra nytte av alle fasilitetene som finnes ombord på cruiseskipet.

Dag 16: Puerto Vallarta, Mexico

Ca. kl. 08:00 ankommer vi den trivelige kystbyen Puerto Vallarta. Denne fiskelandsbyen ble et populært sted etter ”The Night of the Iguana” ble filmet her i 1964.  Rød takstein og rekker med balkonger som blomstrer over med bougainvilla er et vakkert syn for både øyne og kamera. Her kan du også besøke de brosteinsbelagte gatene i gamlebyen for å se gjennom loppemarkedet etter hjemmelaget håndverk. Utsøkte kunstgallerier i El Centro er ypperlige steder for å gå for en selvguidet kunstomvisning, eller bare se utover de vakre sandstrendene. Skipet seiler videre kl. 20:00, så det er viktig å benytte tiden godt.

Dag 17-18: Til sjøs

Disse sjødagene kan benyttes til avslapning eller å dra nytte av alle fasilitetene som finnes ombord på cruiseskipet.

Dag 19: Los Angeles, USA

Rundt 06:00 på morgenen ankommer vi Los Angeles, også kjent som L.A.. Her skal skal vi bo 2 netter på hotell. L.A. er den mest populære byen i California, og ligger på vestkysten av USA. Den energiske byen har fantastiske strender og behagelige tempraturer året rundt. Los Angeles er kjent som storprodusent av populærkultur, og er blant annet sentrum for den amerikanske filmindustrien.

Dag 20: Los Angeles

Denne dagen benyttes på egenhånd i Los Angeles. Storbyen tilbyr mange ulike severdigheter og attraksjoner. Los Angeles er bl.a. kjent for Hollywood Walk of Fame, verdens mest berømte fortau langs Hollywood Boulevard og Vine Street, Hollywood-skiltet, Disneyland og Universal Studios. Dagen kan du nyte langs de fantastiske, langstrakte strender, på sightseeing eller dra på shopping i Los Angeles sine flotte kjøpesentre.

Dag 21: Los Angeles – Oslo

Etter en god frokost sjekker vi ut av hotellet, før vi drar i fellestransport til flyplassen, og vi flyr direkte med Norwegian fra Los Angeles til Oslo.

PRISER

Pr. person i innvendig lugar:         kr. 29.990,-
Pr. person i utvendig lugar:           kr. 33.890,-
Pr. person i lugar med balkong:    kr. 39.490,-

Enkellugar er mulig – på forespørsel, mot pristillegg.

Utflukter underveis på cruiset:

Det vil bli mulig å forhåndsbestille utflukter. Informasjon om dette vil bli tilsendt i god tid før avreise.

Prisen inkluderer:

 • Flybilletter, Oslo-Fort Lauderdale/Los Angeles-Oslo med Norwegian
 • Enkel servering ombord på fly (middag) begge veier
 • Alle norske og internasjonale flyskatter pr. dato
 • Transport, flyplass-hotell-skip-flyplass
 • En overnatting i dobbeltrom på hotell Westin i Los Angeles
 • 3 overnattinger i dobbeltrom på Hotel Hyatt Regency Pier i Fort Lauderdale
 • 16 dager/15 netter cruise med Celebrity Infinity i valgt dobbellugar
 • Helpensjon om bord på skipet (daglig frokost, lunsj og middag)
 • Drikkepakke ombord på cruiset
 • Alle havneavgifter og tips til besetningen om bord
 • Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert:

 • ESTA (elektronisk visum før innreise til USA)
 • Tilslutningsbilletter fra andre steder i Norge, på forespørsel
 • Utflukter underveis
 • Utfluktsprogram i Fort Lauderdale (valgfritt)
 • Enkeltromstillegg

Vi tar forbehold mht. endringer underveis i pris og program.

FLYINFORMASJON

Flytider fra Oslo:
DY 7083      13.november 2019  Oslo – Fort Lauderdale    16:25 – 20:30
DY 7031       4. desember 2019   Los Angeles – Oslo         16:20 – 11:35+1

Viktig informasjon vedrørende innreise til USA

Visum/ESTA

Alle som ønsker å reise til USA må søke om tillatelse via denne nettsiden: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/


Hotell

 • the-westin-los-angeles-airport-hotel

  The Westin Los Angeles Airport Hotel, Los Angeles, California, USA

  The Westin Los Angeles Airport Hotel kan skilte med utendørsbasseng og gratis transport til Los Angeles internasjonale lufthavn 1,6 km unna, samt en restaurant på stedet. Rommene har kaffetrakter og s

  Les mer
 • hotel-hyatt-regency-pier-66

  Hotel Pier 66, Fort Lauderdale, Florida, USA

  Hotel Pier 66 ligger langs Intracoastal Waterway i nærheten av Port Everglades, rett ved Pier 66 Marina. Hotellet tilbyr spa, gourmetmat og utsikt over sjøen. Stranden ligger en 15-minutters spasertur

  Les mer

Kart

Informasjon angående Pass og Visum

Denne reisen går til ett eller flere land som har spesielle regler angående pass og visum

Det er den enkelte deltakers ansvar å passe på at alle ting er i henhold til destinasjonens regelverk.

Lenke til UDs Landside:

Ja! Jeg er interessert Send en forespørsel

Forespørsel

 • Se vår personvernpolicy
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.