12 dager

25/10/2019 - 05/11/2019

fra NOK 25.990,-

Oslo

Klikk her for program pil

Opplev Kina og Japan med nye, ekstraordinære Spectrum of the Seas

Bli med oss på en uforglemmelig cruiseopplevelse i Asia når vi tar deg med til Shanghai, en av verdens mest befolket byer og et blomstrende cruise-reisemål. På reisen vil du oppleve pulserende storbyliv i Shanghai, Osaka- Japans sjel, Japans viktige havneby Kobe og ultramoderne Tokyo.

12 dagers-pakke som inneholder et 8-dagers cruise med det nyeste skipet i RCCL-flåten, Spectrum of the Seas, fra kun kr. 25.990,- pr. person inkludert flybilletter og 3 overnattinger i Shanghai!

SHANGHAI – OSAKA – KOBE – TOKYO – SHANGHAI

PROGRAM

Dag 1: Oslo – Shanghai

Vi møtes på Gardermoen før innsjekk. Avreise med KLM via Amsterdam kl. 12:40. Her bytter vi fly og drar videre til Shanghai kl. 17:15.

Dag 2: Shanghai

Vi ankommer Kinas største by, Shanghai kl. 10:50 lokal tid. Her hentes vi på flyplassen og transporteres direkte til Novotel Shanghai Atlantis, hvor vi skal tilbringe en natt i forkant av cruiset. Hotellet er et firestjerners hotell med 4 restauranter og 2 barer, et innendørsbasseng og treningssenter. I Shanghai bor det rundt 24 millioner mennesker, noe denne byen bærer preg av.

Dag 3: Shanghai, innsjekking på cruise

Vi sjekker ut fra hotellet etter frokost, og drar til cruiseterminalen i Shanghai. Her sjekker vi inn på cruiset og går om bord Spectrum of the Seas. Skipet seiler fra Shanghai kl. 16:30. Alle måltider om bord er selvsagt inkludert i prisen, og skipet frister med herlig frokostbuffet, lunsj og middag av meget bra kvalitet.

Dag 4: Til sjøs

Vi får hele dagen om bord på vakre Spectrum of the Seas, på vei til Osaka, Japan. Nå får du sjansen til å benytte skipets herlige fasiliteter! Denne dagen kan du benytte til å slappe av i baren, slappe av ved bassenget, nyte en avslappende skjønnhetsbehandling, eller utforske de andre fantastiske aktivitetene skipet har å by på.

Dag 5: Osaka, Japan

Vi ankommer Osaka, Japans tredje største by kl. 13.00. Denne byen er Japans nest største storbyområde etter Tokyo med omtrent 2,7 millioner mennesker. Ikke gå glipp av Osakas magiske helligdommer, templer og hager. Vi har hele dagen til disposisjon, før skipet seiler videre kl. 22:00.

Dag 6: Kobe, Japan

Vi ankommer en av Japans viktigste havner, Kobe, kl. 07:00 om morgenen. Havnebyen, med omtrent 1,5 millioner innbyggere, er kjent for sin fantastiske Kobe Biff, og Arima Onsen, varme kilder. Byen er også kjent for den fantastiske natt-utsikten over byen, og tilbyr en rekke store, flotte parker, akvarium, teknisk museum, maritimt museum og mye mer. Et jordskjelvminnemerke står i Meriken park, og besøkende kan gå over til havnen for å se en uberørt del av landet. Hvis man planlegger godt kan man få mye ut av tiden i havnebyen, før skipet seiler videre kl. 16:00.

Dag 7: Tokyo, Japan

31. oktober ankommer vi Japans hovedstad, Tokyo kl. 12:30. I hovedstaden med hele 38 millioner  innbyggere finner du alt du kan ønske, alt fra dyre designerklær, spesielle butikker, restauranter som tilbyr uendelige mange nydelige matopplevelser. Distriktet Minato blir sett på som «det Sentrale Tokyo». Her kan du finne både Tokyo Tower, Roppongi Hills og flere skyskrapere enn New York. I Shibuya distriktet finner du mye av det Tokyo er kjent for, blandt annet det berømte veikrysset Shibuya Crossing. Fiskemarkedet er også en stor attraksjoner du bør få med deg. Ønsker du en ekte sushiopplevelse i Japan, er Kozue på Park Hyatt virklig å anbefale. Benytt tiden godt i hovedstaden før skipet seiler videre kl. 23:00.

Dag 8-9: Til sjøs

Disse dagene nyter vi ombord på vakre Spectrum of the Seas, på tilbakeveien til Shanghai. Benytt tiden til å prøve skipets herlige fasiliteter! Denne dagen kan du benytte til å slappe av i baren, slappe av ved bassenget, nyte en avslappende skjønnhetsbehandling, eller utforske de andre fantastiske aktivitetene skipet har å by på.

Dag 10: Ankomst Shanghai, Kina

Skipet ankommer Shanghai kl. 07:00 om morgenen, og vi hentes ved skipet kl. 12:00 og blir med på en utflukt med lokal guide. Lunsj på lokal restaurant er inkludert i prisen. Noen av turens høydepunkter:
Gamlebyen i Shanghai: Shanghai var en velstående og travel by omgitt av bymurer lenge før skyskraperne ble til. Vi tar deg med tilbake i tid for å se Shanghais historiske gamleby, eller Chinatown som den også blir kalt. Turen inkluderer Ming-dynastiet, den vakre Yuhagen og det gamle bygudtempelet. Her vil dere se tradisjonell, kinesisk arkitektur, og besøke gamle boliger i trange smug. The Bund: The Bund er den mest berømte gaten og strandpromenaden i Shanghai. The Bunds opprinnelse er der hvor elvene Huangpu- og Suzhou Creek møtes. I dette området finnes flere historiske bygninger som Shanghai Rowing Club, Union kirken og det tidligere Britiske konsulatet. Oriental Pearl Tower: Vi besøker TV-tårnet Oriental Pearl Tower som er 468 meter høy. Vi skal til utsiktsdekket som ligger 263 meter over bakken hvor vi får panoramautsikt over byen. I bunnen av tårnet ligger Shanghai Historiske museum.

Dag 12: Shanghai-Oslo

Vi sjekker ut av hotellet etter frokost og drar til flyplassen. Avreise kl. 12.40 med KLM til Amsterdam. Her bytter vi fly og drar videre til Oslo kl. 20:30.

 

PRISER

Pr. person i innvendig lugar: kr. 25.990,-
Pr. person i utvendig lugar: kr. 27.550,-
Pr. person i lugar med balkong: kr. 29.990,-
Enkellugar er mulig – på forespørsel, mot pristillegg.

Utflukter underveis på cruiset:
Det vil bli mulig å forhåndsbestille utflukter. Informasjon om dette vil bli tilsendt i god tid før avreise.

Prisen inkluderer:

• Flybilletter, Oslo-Shanghai tur/retur med KLM
• Enkel servering ombord på fly (middag) begge veier
• Alle norske og internasjonale flyskatter pr. dato
• Transport, flyplass-hotell-skip-flyplass
• To overnattinger i dobbeltrom på sentralt 4-stjerners hotell i Shanghai
• Utflukt med guide i Shanghai inkludert lunsj
• 8 dager/7 netter cruise med Spectrum of the Seas i valgt dobbellugar
• Helpensjon om bord på skipet (daglig frokost, lunsj og middag)
• Alle havneavgifter og tips til besetningen om bord
• Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert:

• Visum til Kina (obligatorisk). Dette kan arrangeres via Reisecompaniet, kr. 1.100,- pr. person
• Utflukter underveis
• Enkeltromstillegg

Muligheter for avreise fra Torp, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Aalesund mot et pristillegg (fra ca. 900,- kr.)
Vi tar forbehold mht. endringer underveis i pris og program.

FLYTIDER

Flytider fra Oslo:

25. oktober:        KL1144   Oslo – Amsterdam 12:40 – 14:35
25. oktober:        KL 895   Amsterdam – Shanghai 17:15 – 10:50 +1
05. november:    KL 896  Shanghai – Amsterdam  12:40 – 17:45
05. november:    KL1151   Amsterdam – Oslo           20:35 – 22:20

Avreise fra andre destinasjoner er mulig mot pristillegg. Send oss en forespørsel.

SEILINGSPLAN

27. oktober:      Shanghai – avreise 16:30
28. oktober:      Til sjøs
29. oktober:      Osaka, Japan – ankomst 13:00, avreise 04:20
30. oktober:      Kobe, Japan – ankomst 07:00, avreise 16:00
31. oktober:       Tokyo, Japan – ankomst 12:30, avreises 23:00
1. november:     Til sjøs
2. november:     Til sjøs
3. november:     Shanghai, Kina – ankomst 07:00

VISUM

Visum er obligatorisk for norske statsborgere før innreise til Kina. Dette kan arrangeres på egenhånd, eller via Reisecompaniet.


Kart