15 dager

21/03/2018 - 04/04/2018

Fra NOK 25.900,-

Oslo, Gardermoen

Klikk her for program pil

American Express : ReisecompanietPåskecruise i Karibien kombinert med en uke i Florida!

Vi inviterer til en unik drømmereise i påsken. Kombiner late dager på Floridas østkyst med luksuscruise i Karibien. Inkludert i prisen er besøk i Everglades nasjonalpark og sightseeing i Miami. Dette må du ikke gå glipp av!

Celebrity Equinox er et luksusskip i toppklassen som tilbyr en rekke aktiviteter, meget innbydende atmosfære og romslige lugarer i flere kategorier. Denne drømmereisen starter med tre overnattinger i Fort Lauderdale, som er kjent for sine strender, kunst, kultur og variasjon av opplevelser. Her ligger de lekre hotellene på rekke og rad, og her kan man nyte Fort Lauderdales shoppingtilbud, og det store utvalget av gode restauranter!

Cruiset går fra fra Miami, Florida med stopp i sjarmerende Key West, videre til den karibiske perlen Cayman Islands og de mest kjente badestedene i Mexico: Costa Maya og Cozumel. I tillegg til tre netter i Fort Lauderdale før seilingen, får du tre netter på South Beach Miami i etterkant av cruiset, her blir det også en byrundtur.

 

PROGRAM

Dag 1

Avreise med SAS direkte fra Gardermoen Oslo til Miami, USA, flyavgang kl 09.30. Ankomst Miami kl 14.55 lokal tid. Transfer fra flyplassen til hotellet i Fort Lauderdale, det tar ca 40 minutter avhengig av trafikk.

Dag 2

Frokost på hotellet og resten av dagen til egen disposisjon – for eksempel avslapning på stranden som ligger i gåavstand fra det hyggelige hotellet vårt, Sea Club Oceran Resort. Man kan også ta en bytur til sjarmerende Las Olas Boulevard, det historiske området, og se de flotte  boligene og yachtene som ligger som perler på en snor på ‘Millionaire Row’. Kanskje et besøk på Stranahan House, et vel bevart hus fra 1900-tallet som er innredet med antikviteter fra denne epoken. Eller en vandring langs «the red brick road» fra Fort Lauderdale Riverwalk-parken, til kunst- og underholdningsdistriktet. I Fort Lauderdale finnes alt av aktiviteter fra dykking og strandliv til spennende utflukterer til Everglades nasjonalpark.

Dag 3

Frokost på hotellet, og heldagsutflukt til nasjonalparken The Everglades. Everglades er alligatorenes rike. Området består av mangrovesumper, sypresskoger og gressmarker. Den vestre delen av Everglades står på Unescos verdensarvlister. I Everglades Safari Park og Park Valley blir det både en båttur og show med alligatorer som er den store attraksjonen. Etter utflukten til Everglades returnere vi til hotellet, hvor vi overnatter.

Dag 4 – Innsjekking på cruise

Etter frokost hentes vi på hotellet og transporteres til cruiseterminalen i Miami hvor vi sjekker inn på herlige Celebrity Equinox og gjør oss klare for åtte gode cruisedager i Karibien. Skipet seiler fra Miami kl. 16:00, og vi benytter denne første dagen om bord til å gjøre oss godt kjent med skipet. Celebrity Equinox hadde sin første seiling i 2009, og har en kapasitet på 2850 passasjerer. Om bord finnes et rikt underholdningstilbud. Her kan du nyte late dager i spa-anlegget eller et av skipets bassenger. På øverste dekk finner du The Lawn Club, som er skipets sentrale samlingspunkt. Her kan du bestille en piknik-kurv med ost og vin, og kjenne gresset kile deg mellom tærne.

Dag 5 – Key West, Florida, USA

Ca. kl. 07:00 legger skipet til kai i Key West. Dette er sydligste punkt på fastlandet i USA, og et meget populært reisemål for amerikanere og cruiseturister fra hele verden. Byen ble grunnlagt som en turistby på 1800-tallet, og det er vannsportaktiviteter, sol og badeliv som står i fokus her. Vi anbefaler å bli med på en 90-minutters togtur når du er i sentrum. «Conch Tour Train» tar deg med til byens viktigste severdigheter og gir deg et inntrykk av «badebyen» som Florida er så kjent for. Her kan du rusle gatelangs i timevis og finne mange restauranter, kafèer og små butikker. Skipet seiler videre kl. 17:00, og det er viktig å være tilbake i god tid.

Dag 6 – Til sjøs

Denne dagen flytter skipet seg sydover, med retning Mexico. Hele dagen benyttes om bord, og det er fristende å legge seg til ved bassengkanten for å nyte påskesola. Om bord vil du oppdage at servicen er upåklagelig og at du ikke behøver å kjede deg ett sekund. Du kan bli med på ulike typer matlagingskurs, benytte treningsapparatene om bord eller ta turen innom verdens første flytende Apple Store! Kanskje du kan gjøre gode skattefrie innkjøp, om du er på utkikk etter en ny iPhone eller MacBook. Skipet tilbyr også et variert tilbud av restauranter om bord. Her finnes dessuten egen gastro-bar og flere hyggelige lounger.

Dag 7 – Costa Maya, Mexico

I dag ankommer skipet den meksikanske solkysten allerede kl. 08:00 om morgenen. Og vi har hele dagen på oss til å nyte opplevelser i Costa Maya. Den mest populære utflukten her går selvsagt til de berømte Maya-ruinene Chocoban. De første bosettingene her er registrert helt tilbake til 1000 år f.Kr, og rundt 400 år e.Kr. var dette å regne som det viktigste tettstedet på Yucatan-halvøya, med den største befolkningen. Området byr ellers på fossefall, elver og vakker natur. Her er det enkelt å få tiden til å gå. Skipet seiler videre kl. 17:00.

Dag 8 – Cozumel, Mexico

Kl. 07:00 ankommer vi Mexicos mest kjente feriedestinasjon Cozumel. Her ligger all-inclusive-hotellene på rekke og rad langs den vakre karibiske kysten, og det er naturlig nok et stort fokus på opplevelser i det våte element. Kanskje frister det å bade med delfiner? Cozumel regnes som et av verdens beste steder å dykke. Har du muligheten kan du bli med på utflukter inn i jungelen med ATV’er, eller du kan delta på en fotosafari/fotokurs, hvor du kan lære å ta gode fotografier av vakker vegetasjon, Maya-arkitektur og meksikansk flora. Skipet seiler videre kl. 16:00.

Dag 9 – Georgetown, Cayman-øyene

I dag legger vi til kai i skatteparadiset Cayman Islands. Selve øygruppen er en selvstendig stat som består av tre øyer. På hovedøya Grand Cayman besøker vi hovedstaden Georgetown, som er en moderne karibisk småby. Ikke langt fra hovestaden finner vi det som for noen år siden ble kåret til Karibiens vakreste strand, «Seven Mile Beach». Her ligger resort-hotellene tett, og den kritthvite stranden er et yndet fotoobjekt. Skipet seiler videre kl. 18:00, med kurs nordover, retning Florida.

Dag 10 – Til sjøs

I dag seiler vi tilbake i nordgående retning gjennom Mexicogulfen tilbake til utgangspunktet. Nyt denne siste dagen om bord på Celebrity Equinox. Skipet tilbyr en rekke små butikker og en egen joggetrasè som blir flittig benyttet. Det er dessuten et stort teater om bord, som byr på severdige forestillinger, musikaler og show.

Dag 11 – Ankomst Miami

Skipet ankommer cruiseterminalen i Miami kl. 07:00. Vi nyter frokost ombord før vi sjekker ut og blir hentet for transport til vårt hotell Hilton Garden Inn, beliggende på South Beach.

Dag 12 – Miami, sightseeing

Etter frokost på hotellet blir vi med på en utflukt i Miami, som tar oss med til noen av de viktigste severdighetene. Byen er bestående av mange ulike områder. Det mest berømte området er Miami Beach som er kjent som den ”amerikanske riviera” og hjem til solfylte South Beach med sitt historiske Art Deco-distrikt fra 1930-tallet. I South Beach ligger de glamorøse hotellene, de heteste nattklubbene og den beste shoppingen. Området er trendy, interessant og ”the place to be” i Miami. Området som ligger litt lenger nord er roligere, men også her ligger flotte hoteller som perler på en snor langs stranden. Miami er en kulturell smeltedigel med innflytelser fra Karibien, fremfor alt Cuba, men også Haiti og Jamaica er med på å gjøre byen fargerik og spennende. Her finnes områder som Little Haiti og Little Havana. Hovedgaten i Little Havana heter Calle Ocho og her kan man røyke en håndrullet sigar, drikke cubansk kaffe eller spise på en av de mange restaurantene. «Downtown Miami» er først og fremst et forretningsdistrikt med banker og skyskrapere. Coral Gables er en eksklusiv bydel med historie og eleganse. Arkitektur og landskap er inspirert av Europa og Østen og her finnes svingete gater og kanaler, restauranter og barer. Retur til hotellet på ettermiddagen.

Dag 13 – Miami, South Beach

Hele dagen i dag er til fri disposisjon. Her kan du samle krefter til hverdagen møter deg igjen hjemme i Norge. Det er kort vei inn til shoppingmulighetene i Miami, og stranden på South Beach er innenfor gåavstand.

Dag 14 – Miami – Oslo

Vi nyter frokost på hoteller før vi sjekker ut og drar til flyplassen. Flyavgang fra Miami til Oslo kl. 1550.

Dag 15 – Ankomst Oslo

Ankomst Oslo kl 06.50

PRISER

Pris pr pers i innvendig lugar kr. 27.900,-

Rabatt for Amex-kunder: – kr. 2.000,-

Pris pr. person: 25.900,-

Tillegg for lugar med balkong og drikkepakke kr 4.500,- pr pers. i dobbellugar
Pris for drikkepakke er USD 65/pr. pers./døgn.
Enkeltromspris på forespørsel.

Dette er inkludert i prisen:

  • Flyreisen direkte med SAS fra Oslo – Miami
  • 3 netter på hotell i Fort Lauderdale før cruiset, inkl frokost.
  • 1 heldagsutflukt til The Everglades
  • 7 netters cruise med Celebrity Equinox i valgt lugar inkl. helpensjon, skatter og avgifter og tips til mannskapet
  • 3 netter på hotell i South Beach, Miami, etter cruiset, inkl frokost.
  • 1 byrundtur i Miami
  • All transport
  • Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert i prisen:

  • ESTA-søknad før innreise til USA (obligatorisk, koster ca. USD 14,- pr. person)
  • Tilslutningsbilletter fra andre steder i Norge

 

FLYINFORMASJON

SK 955 21. april Oslo – Miami 09.30 – 14.55
SK 956 3. april Miami – Oslo 15.50 – 06.50+1

HOTELL

På denne reisen bor vi på Sea Club Resort Fort Lauderdale og Hilton Garden Inn Miami.

OM SKIPET

Celebrity Equinox hadde sin første seiling i 2009, og har en kapasitet på 2850 passasjerer. Om bord finnes et rikt underholdningstilbud. Her kan du nyte late dager i spa-anlegget eller et av skipets bassenger. På øverste dekk finner du The Lawn Club, som er skipets sentrale samlingspunkt. Her kan du bestille en piknik-kurv med ost og vin, og kjenne gresset kile deg mellom tærne. Les mer om skipet her

Innvendig lugar

Innvendig lugar, Celebrity Equinox : Reisecompaniet
Foto: cruisedeckplans.com

De innvendige lugarene har eget bad med toalett og dusj, kjøleskap, safe og TV. Lugarene er på ca. 17-19 kvm, og har egen sittegruppe, to enkeltsenger eller dobbeltseng. Alle lugarene har to typer strømuttak, som også passer europeisk standard.

Lugar med balkong

Lugar med balkong, Celebrity Equinox : Reisecompaniet
Foto: cruisedeckplans.com

De innvendige lugarene har eget bad med toalett og dusj, kjøleskap, safe og TV. Lugarene er på ca. 18-20 kvm, og har egen sittegruppe, balkong med bord og to stoler, to enkeltsenger eller dobbeltseng. Alle lugarene har to typer strømuttak, som også passer europeisk standard.


Kart