22 dager

13/11/2019 - 05/12/2019

fra NOK 29.990,-

Oslo, Gardermoen

Klikk her for program pil

Cruise fra Fort Lauderdale gjennom Panamakanalen til Los Angeles med «Vision of the Seas»

Endelig kan du bli med på et fantastisk cruise gjennom den legendariske Panamakanalen, når vi inviterer til en cruiseopplevelse helt utenom det vanlige. Vi drar med KLM fra Gardermoen via Amsterdam til solfylte Florida, hvor vi overnatter 2 netter i forkant av cruiset. Deretter blir vi med Royal Caribbean Cruise Lines vakre cruiseskip «Vision of the Seas» på en seilas som tar deg med til Grand Cayman, Colombia, Panama, Costa Rica, Guatemala og Mexico. Selve cruiset varer i 17 dager før vi ender opp i Los Angeles i California. Ombord er alt av måltider inkludert! Her skal vi være i to dager før hjemreise med KLM til Gardermoen.

22 dager: 13. november – 5. desember 2019. 17 dager cruise inkludert!

Oslo – Fort Lauderdale – Grand Cayman – Cartagena – Panamakanalen – Costa Rica – Guatemala – Puerto Vallarta – Los Angeles – Oslo

PROGRAM

Dag 1: Oslo – Amsterdam – Miami – Fort Lauderdale

Avreise fra Oslo med KLM via Amsterdam. Vi bytter fly og drar direkte til Miami. Vi hentes på flyplassen og drar til vårt hotell i Fort Lauderdale, for 2 overnattinger før cruiset starter.

Dag 2: Fort Lauderdale

Nyt dagen i vakre Fort Lauderdale med alle kanaler, og hele 10 km med flotte strender er som er en magnet for soltilbedere. For den eventyrlystne kan man prøve en spennende 30-minutters tur i luftputebåt gjennom våtmarksområdet Everglades.(ikke inkludert)

Dag 3: Avreise med Vision of The Seas fra Fort Lauderdale

Etter en god frokost og litt formiddag på egenhånd, drar vi i fellestransport til cruiseteminalen. Cruiseeventyret ditt starter og slutter i Fort Lauderdale. Avreise ca. kl. 16:00.

Dag 4: Til sjøs

På mange cruise er det dager hvor skipet ikke ligger til havn i det hele tatt. Disse sjødagene kan benyttes til avslapning eller å dra nytte av alle fasilitetene som finnes ombord på cruiseskipet.

Dag 5: George Town, Grand Cayman

Langs havnen i Grand Caymans største by ligger butikker og kontorer i fantastiske bygninger fra 18-hundretallet på rekke og rad. Skipet ankommer kl. 08:00 og drar videre kl. 18:00. Ta en tur til Stingray City, hvor to meter lange piggrokker samles, eller dra til Seven Mile Beach som er kåret til ” The Caribbean`s Best Beach” av Caribbean Travel and Life Magazine.(Utflukter kan kjøpes ombord på skipet)

Dag 6: Til sjøs

Nyt dagen til sjøs med sol og bad, eller benytt deg av alle fasiliteter ombord.

Dag 7: Cartagena, Colombia

Utflukter kan kjøpes ombord for de som oppleve mer av Cartagena. Vi ankommer kl. 08:00 og skipet seiler videre kl. 17:00. Byen er den 5. største i Colombia, og vi anbefaler å besøke denne spennende storbyen som byr på historiske bygg og en moderne atmosfære.

Dag 8: Colòn, Panama

Vi ankommer Colòn ca. kl. 09:00. Colòn ligger i hjertet av landets rike historie. Denne viktige havnebyen er bare 1 times kjøring fra Panamas viktigste attraksjoner. Så det er lett å finne frem til Panama Railroad, Gatun Locks, og det gamle spanske fortet Fort San Lorenzo. Vi seiler videre kl. 18:00.

Dag 9: Panamakanalen (Cruising)

Panamakanalen er en stor kanal som skjærer gjennom Panamas smaleste parti, og gjør det mulig å ta ”snarveien” fra Atlanterhavet til Stillehavet og omvendt, via Gatunsjøen. Mens skipet seiler i Panamakanalen ta deg god tid til å beskue det vakre landskapet rundt.

Dag 10: Til sjøs

Nyt dagen til sjøs med sol og bad, eller benytt deg av alle fasiliteter ombord.

Dag 11: Puntarenas, Costa Rica

Vi ankommer Puntarenas kl. 08:00. Byen ligger mellom de vulkanske strendene Golfo de Nicoya og noen av landets høyeste fjelltopper. En halvtimes kjøring fra havnen kommer du til utrolige regnskoger, med et fantastisk fugleliv. I hovedstaden San Jose kan man finne museum, teatre og butikker. Skipet seiler videre kl. 19:00.

Dag 12: Til sjøs

Nyt dagen til sjøs med sol og bad, eller benytt deg av alle fasiliteter ombord.

Dag 13: Puerto Quetzal (Guatemala City), Guatemala

Guatemalas største Stillehavs-havn er også inngangsporten til noen av de mest fascinerende og vakre attraksjoner i landet. Vi ankommer kl. 08:00 og skipet seiler videre kl. 18:00. Det betyr god tid til å utforske denne flotte byen. Kjør nordover, gjennom plantasjer der luften er parfymert med dufter fra sukkerrør og kaffe, på tvers av fjellrygger med utsikt over den vakre innsjøen Atitlan. Eller du kan ta en full dagstur langs kysten til den koloniale hovedstaden, Antigua, der brosteinsgater og arkitektur fra perioden viser frem den gamle spanske koloniale arven.

Dag 14-15: Til sjøs

Nyt fridagene til sjøs med sol og bad, eller benytt deg av alle fasiliteter ombord. På skipet finner du klatrevegg, løpebane, spa-avdeling, treningssenter og frisør, for å nevne noe. Her er nok å ta seg til i herlige, avslappende omgivelser.

Dag 16: Puerto Vallarta, Mexico

Kl. 08:00 ankommer vi Puerto Vallarta i Mexico. Denne fiskelandsbyen ble et populært sted etter ”The Night of the Iguana” ble filmet her i 1964. Rød takstein og rekker med balkonger som blomstrer over med bougainvilla er et vakkert syn for både øyne og kamera. Flere utflukter kan anbefales. Vi seiler videre kl. 20:00.

Dag 17-18: Til sjøs

Nyt dagen til sjøs med sol og bad, eller benytt deg av skipets mange tilbud. Om bord finner du blant annet 5 ulike restauranter, samt 6 ulike salonger, barer og kafèer. På dekk finnes to svømmebassenger og 6 boblebad til fritt bruk.

Dag 19: Los Angeles, USA

Vi ankommer Los Angeles ca. kl. 06:00. Her skal vi bo 2 netter på hotell.
Los Angeles, også kjent som L.A, er den mest populære byen i California og ligger på vestkysten av USA. Den energiske byen har fantastiske strender og behagelige temperaturer året rundt. Los Angeles er kjent som storprodusent av populærkultur, og er blant annet sentrum for den amerikanske filmindustrien.

Dag 20: Los Angeles

Benytt denne dagen til å gjøre gode innkjøp før returen hjem til Norge, eller la deg friste av storbyens enorme underholdningstilbud.

Dag 21: Hjemreise Los Angeles – Oslo

Etter en god frokost drar vi i fellestransport til flyplassen, og vi flyr med KLM fra Los Angeles til Amsterdam, hvor vi ankommer tidlig neste morgen.

Dag 22: Amsterdam – Oslo

Ankomst Amsterdam tidlig morgen. Vi bytter fly og drar videre til Oslo.

PRISER

Pr. person i innvendig lugar: kr. 29.990,-
Pr. person i utvendig lugar: kr. 33.890,-
Pr. person i lugar med balkong: kr. 49.990,-
Enkellugar er mulig – på forespørsel, mot pristillegg.

Utflukter underveis på cruiset:
Det vil bli mulig å forhåndsbestille utflukter. Informasjon om dette vil bli tilsendt i god tid før avreise.

Prisen inkluderer:

• Flybilletter, Oslo-Miami/Los Angeles-Oslo med KLM
• Enkel servering ombord på fly (middag) begge veier
• Alle norske og internasjonale flyskatter pr. dato
• Transport, flyplass-hotell-skip-flyplass
• To overnattinger i dobbeltrom på hotell Westin i Los Angeles
• To overnattinger i dobbeltrom på Hotel Hyatt Regency Pier i Fort Lauderdale
• 17 dager/16 netter cruise med Vision of the Seas i valgt dobbellugar
• Helpensjon om bord på skipet (daglig frokost, lunsj og middag)
• Alle havneavgifter og tips til besetningen om bord
• Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert:

• ESTA (elektronisk visum før innreise til USA)
• Utflukter underveis
• Enkeltromstillegg

Muligheter for avreise fra Torp, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Aalesund mot et pristillegg (fra ca. 900,- kr.)
Merk: Vi tar et spesielt forbehold mht. priser, da flybilletter blir reservert 11 måneder før avreise.
Vi tar også et forbehold mht. endringer underveis i program.

FLYINFORMASJON

Flytider:

KL1140   13.november 2019    Oslo – Amsterdam 06:30 – 08:30
KL 627   13. november 2019   Amsterdam – Miami 09:55 – 14:15
KL 602    4. desember 2019    Los Angeles – Amsterdam 13:50 – 09:05 + 1
KL1143    5. desember 2019    Amsterdam – Oslo 10:05 – 11:55

OM SKIPET

Vision of the Seas var det første medlemmet av Royal Caribbeans Vision-klasse, som nå også inkluderer søsterskipene Enchantment, Grandeur, Legend, Rhapsody og Splendour of the Seas. Vision-skipene kjennetegnes alle ved en særegen og personlig stil.

Det imponerende Vision of the Seas er utsmykket med solrike atriumer og hvite marmortrapper som gir en intim og varm atmosfære. Samtidig er det imponerende cruiseskipet utstyrt med spennende fasiliteter og aktivitetstilbud for gjester i alle aldre.

Høydepunktene om bord på Vision of the Seas inkluderer blant annet et stort utvalg av barer, salonger, svømmebasseng, et stort sportsområde med klatrevegg, spa-område og minigolfbane, utendørskino, taxfree-butikker, kasino og flere barne- og tenåringsklubber.

Royal Caribbeans høye gastronomiske nivå og service kommer til sin rett på dette fantastiske skipet, og underholdningen i det Broadway-inspirerte teateret er i toppklasse.